Türkiye (Son Dakika) Vardiya müdürü 'evlilik' tartışmasında erkek arkadaşını öldürdü

Vardiya müdürü 'evlilik' tartışmasında erkek arkadaşını öldürdü

Paylaş
Vardiya müdürü 'evlilik' tartışmasında erkek arkadaşını öldürdü

Tekirdağ Çerkezköy'de, pizza restoranında vardiya müdürü olarak çalışan 26 yaşındaki Filiz Kızıldere, aynı iş yerinde kurye olarak görev yapan, bir süredir birlikte yaşadığı sevgilisi 24 yaşındaki Mehmet Sönmez'i evlilik yüzünden çıkan tartışmada tabancayla vurarak öldürdü. Aynı silahı başına dayayıp intihar etmek isteyen Kızıldere, polis ekiplerince 1,5 saatte ikna edilmesi sonucu teslim olurken, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Çerkezköy Atatürk Caddesi'ndeki pizza restoranında vardiya müdürü olan Filiz Kızıldere, dün gece mesai bittikten sonra aynı iş yerinde kurye olarak çalışan sevgilisi Mehmet Sönmez ile birlikte restorandan çıktı. Eve doğru yürüyen çift, yol ortasında evlilik yüzünden tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Filiz Kızıldere'nin evlenmek istediği Mehmet Sönmez, genç kadının bu talebine karşı çıktı. Bunun üzerine Kızıldere, çantasından çıkardığı tabancayla sevgilisi Sönmez'e iki el ateş etti. Sönmez, kanlar içinde yerde kalırken, Kızıldere de aynı silahı başına dayayıp, intihar etmek istedi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, yolu trafiğe kapatarak, Kızıldere'yi ikna etmeye çalıştı.

OLAY YERİNDE KAN KAYBEDİP, HASTANEDE ÖLDÜ

Filiz Kızıldere, yaklaşık 1,5 saat süren ikna konuşmasının ardından polisin "Yapma, ne olur. Daha çok gençsin. Bir hata yaptın, büyük hataya bulaşma. Arkadaşının durumu iyi. Bize güven" sözleri üzerine silahı bıraktı. Teslim olan Kızıldere, gözaltına alındı.

Sağlık görevlilerince ağır yaralı olduğu belirlenen Mehmet Sönmez ise ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kadının ikna edilmesi sırasında çok kan kaybeden Sönmez, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Gazi Polis Merkezi'nde sorgulanan Filiz Kızıldere, güvenlik önlemleri alınarak, Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi. Kızıldere, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mehmet Sönmez'in cansız bedeni ise İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.