Beden Sağlığı Varis konusunda bilgilenmek isteyenlere...

Varis konusunda bilgilenmek isteyenlere...

Paylaş
Varis konusunda bilgilenmek isteyenlere...

Liv HOSPITAL, Mart ayıyla birlikte 'sağlık söyleşi'lerine başlıyor. 6 Mart 2013 tarihinde düzenlenecek ilk söyleşide Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Murat Aksoy 'Varisle Baş Etmenin Yolları' konusunda bilgi verecek

Sağlık sektörünün yeni oyuncusu Liv HOSPITAL, yenilikçi anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor. Uzman hekimleri kadrosunda bulunduran hastane, hekimlerin deneyimlerini herkesle paylaşabilmesi için herkesin ücretsiz olarak katılabileceği sağlık söyleşileri düzenlemeye başlıyor.

Haberin Devamı

Liv HOSPITAL’da 6 Mart 2013 tarihinde saat 11:00’de düzenlenecek ilk söyleşi Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Murat Aksoy tarafından gerçekleştirilecek. ‘Varisle Baş Etmenin Yolları’ndan bahsedileceği söyleşinin moderatörlüğünü ekranların ünlü yüzü yapımcı ve sunucu Gülay Afşar yapacak.

Bacaklarda damarlarda belirginleşme, ağrı, şişme, hassasiyet ve ağırlık hissi belirtileriyle ortaya çıkan varislerin görülme sıklığının kadınlarda geçirilen gebeliklerin sayısı ve hormonal nedenlerle erkeklere göre daha yüksek olduğunu söyleyen Prof. Dr. Murat Aksoy, kadınların daha az spor yapması ve kullandığı topuklu ayakkabıların varis riskini artırdığını söylüyor.

Aksoy, düzenlenecek sağlık söyleşisinde varisin tedavisi ile ilgili deneyimlerini paylaşacak. Söyleşiye katılmak için 0530 172 96 03 no’lu telefondan kayıt yaptırmak yeterli olacak.

Haberin Devamı