Spor 'Varşova'ya gol yemeden gitmek istiyoruz'

'Varşova'ya gol yemeden gitmek istiyoruz'

Paylaş
'Varşova'ya gol yemeden gitmek istiyoruz'

Tolunay Kafkas, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında kendi evlerinde karşılaşacakları Legia Varşova ile şanslarının yüzde 50-50 olduğunu belirtti

Gaziantepspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında 28 Temmuz Perşembe günü karşılaşacağı Legia Varşova maçının hazırlıklarını tam kadro sürdürüyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma - germe egzersizleriyle başladı. Kafkas, antrenman öncesi sahada futbolcularla toplantı yaptı.

Antrenmanın ana bölümünde ise kondisyon ve yarı alanda çift kale oyun çalışmaları yapıldı. Daha sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Tolunay Kafkas, ikinci turda oynayacakları Legia Varşova karşısında şansların eşit olduğunu belirtti. Kafkas, "İyi bir takıma karşı oynayacağız ancak biz de iyi bir takımız. Şanslarımız eşit, yüzde 50 yüzde 50. Biz ilk maçta burada, gol yemeden rövanşa gitmek istiyoruz. Bu strateji ile çalışmalarımız sürüyor. Umuyorum bu turu da geçeriz ve play-off maçlarına kalırız. Takımın yavaş yavaş yükselen bir form grafiği var. Bu da beni mutlu ediyor.

Tabi sıcak hava iki takımı da etkiliyor. Gerçi maç 21.00 oynanacak ama yine de iki takımın oyununu etkileyecektir" diye konuştu. Legia Varşova takımını izlemek üzere bir antrenörün Polonya’ya gittiğini, bu maçın stratejisi ilgili çalışmaların devam ettiğini bildiren Kafkas, "Sahamızdaki bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Ama gol yemeden oraya gitmemiz şart. İşte onun stratejisiyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

Takımın yavaş yavaş yükselen bir form grafiği var. Bu beni mutlu ediyor" dedi.

"LİGLERİN ERTELENMESİ DOĞRU BİR KARAR"

Kafkas, liglerin başlamasının 9 Eylül’e ertelenmesinin doğru bir karar olduğuna işaret ederek, "Liglerin sıcak havalarda başlamasının cinayet olacağını daha önce söylemiştik. İnsan sağlığı her şeyin üstündedir. Bu havada bırakın koşmayı yürümek bile çok zor. Hele hele nem oranının yüksek olduğu şehirlerde durumun daha zor olduğunu ifade etmiştik.

Bir şeye karar verirken insanların sağlığını düşünmek lazım, ama maalesef Türkiye’de en ucuz şey insan sağlığı. Bu sebeple federasyonun aldığı kararı olumlu buluyorum" ifadesini kullandı. Kafkas, futbolcu arayışlarının da devam ettiğine dikkati çekerek, "Yetiştirmeye çalıştığımız oyuncular var. Biliyorsunuz transferler kolay olmuyor.

Biz iki oyuncu alacağız. Başkanımız bu konuda fedakarca davranıyor. Sonuçta biz bu oyuncuları alacağız, çünkü bu oyunculara ihtiyacımız var" dedi. Öte yandan, Kamil Ocak Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmanın bilet fiyatları da açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada, bilet fiyatları, Gold A-B 100 TL, kapalı A-B 50 TL, maraton orta 15 TL, maraton 10 TL, kale arkası 5 TL olarak bildirildi.

MAÇI İSPANYOL HAKEM YÖNETECEK

Gaziantepspor’un, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda, 28 Temmuz Perşembe günü Polonya’nın Legia Varşova takımı ile yapacağı maçı İspanyol hakem Cesar Muniz Fernandez yönetecek.

Kamil Ocak Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak mücadelede Fernandez’in yardımcılıklarını Jose Manuel Fernandez Miranda ve Enrique Andres Samper yapacak. Maçın 4. hakemi ise Carlos Delgado Ferreiro.

Haberin Devamı