Merkez 'Vatan için tek yürek' adlı oyuna muhteşem ilgi

'Vatan için tek yürek' adlı oyuna muhteşem ilgi

Paylaş
'Vatan için tek yürek' adlı oyuna muhteşem ilgi

'Vatan için tek yürek' adlı oyuna muhteşem ilgi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında, 'Vatan için tek yürek' adlı oyun sergilendi.
Osmaniye Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi (OBEM) Tiyatro Grubu tarafından Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde sahnelenen oyuna izleyiciler yoğun ilgi gösterdi. OBEM Tiyatro Öğretmeni Serap Akbaş'ın yazıp yönettiği oyun 50 kişilik kadro ile sahneye taşındı. Kurtuluş savaşı mucadelesinin anlatıldığı tiyatro gösterisi, duygusal anlar yaşayan izleyicilerden büyük alkış aldı.
Tiyatro grubuna çiçek takdim eden Belediye Başkanı Kadir Kara, "Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü etkinlikleri kapsamında OBEM merkezimiz tarafından organize edilen ve tamamen Osmaniye’de ki çok değerli oyuncularımız tarafından sergilenen ‘Vatan İçin Tek Yürek’ adlı tiyatro eserini gerçekleştiren başta saygıdeğer hocamız olmak üzere bu eserde rol alan değerli oyuncularımıza, ismiyle de çok müsemma olan bu oyunu hayata geçirdikleri için teşekkür ediyorum. Katkı ve katılımlarınızla destek sağlayan siz değerli konuklarımıza da şahsım, belediyemiz ve şehrim adına şükranlarımı sunuyorum." İfadelerini kullandı.
Yoğun çabalar harcayarak hazırlandıklarını belirten tiyatro eğitmeni Serap Akbaş ise şöyle dedi: "Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde kendi yazdığımız böyle anlamlı bir oyunu sizlere sunmuş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu coşkuyu bizlerle paylaştığınız için siz değerli misafirlerimize minnettarız."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı