Türkiye (Son Dakika) Vatan Şaşmaz eski sevgilisi Filiz Aker tarafından öldürüldü

Vatan Şaşmaz eski sevgilisi Filiz Aker tarafından öldürüldü

Paylaş
Vatan Şaşmaz eski sevgilisi Filiz Aker tarafından öldürüldü

Beşiktaş'ta lüks bir otelde sunucu Vatan Şaşmaz ve eski sevgilisi manken Filiz Aker ölü bulundu

Şoke eden haber saat 20.00 sıralarında geldi. Sunucu Vatan Şaşmaz eski sevgilisi Filiz Aker ile 5 yıldızlı bir otel odasında ölü bulundu.

İlk gelen bilgilere göre Filiz Aker ruhsatlı tabancasıyla Şaşmaz'ın sırtına 4 el ateş ettikten sonra kendisine de 1 el ateş ederek intihar etti.


KANLAR İÇERİSİNDE BULUNDULAR


Filiz Aker 17.00 sıralarında yiğeni ile yemek yerken gelen bir telefon mesajı ile odasına çıktı. Aker’den uzun süre haber alamayan yeğeni durumu otel görevlilerine ve polise bildirdi. Kapıyı açan otel görevlileri Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker’i kanlar içerisinde yerde ölü olarak buldu.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında Vatan Şaşmaz’ın ve Filiz Aker’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Şaşmaz’ın eski manken Filiz Aker tarafından 5 yıldızlı otel odasında öldürülmesinin ardından otel odasında yapılan incelemeler tamamlandı. Yapılan çalışmaların ardından Şaşmaz ve Aker’in cenazeleri Adli Tıp Kurumuna gönderildi.


ODAYA BAŞKA KİMSE GİRMEMİŞ


Habertürk Haber Merkezi'den Müslim Sarıyar'ın haberine göre çift arasında tartışma çıktı, otelden ayrılmak isteyen Vatan Şaşmaz'ı vuran eski manken Filiz Aker daha sonra intihar etti.

Bu arada, otel odasının Filiz Aker adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi.


1 AY ÖNCE GELMİŞ


ABD’de Green Kart ile yaşayan ve eski mankenlerden Filiz Aker’in , 1 ay önce İstanbul’a gelerek Conrad Otel’e yerleştiği belirlendi.





2 YIL ÖNCE EVLENMİŞTİ!


43 yaşındaki Vatan Şaşmaz ilk evliliğini 2011 yılında Nurşen Kocayaş (Altta) ile İngiltere'de konsoloslukta yapmıştı. 2 buçuk yıl süren evliliklerini 'fikir uyuşmazlığı' nedeniyle ardından tek celsede bitirmişlerdi.



2015 yılında da 1 yıldır birlikte olduğu Mimar Yasemin Adalı (Altta) ile evlenmişti. Şaşmaz'ın eşinin 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. Acı haberi ailesinin yanında Tarsus'ta tatildeyken öğrenen Yasemin, İstanbul'a gelmek için yola çıktı. Vatan Şaşmaz, kısa bir süre önce "Baba olmayı çok istiyorum, eşim tedavi görüyor" demişti.

3 KEZ İNTİHAR GİRİŞİMİ


İddiaya göre; bir dönem ekonomik sıkıntı yaşayan Vatan Şaşmaz’a, Filiz Aker maddi destek vermiş. Vatan Şaşmaz’ın kendisini terk etmesi üzerine üç kez intihara teşebbüs etmiş.


‘ARTIK PEŞİMİ BIRAK’


Korkunç olayla ilgili iddalardan biri de şu: Filiz Aker, Vatan Şaşmaz’ı takıntı haline getirmişti. Sürekli arayıp “Beni terk edemezsin” diye taciz ediyordu. Vatan Şaşmaz da yakın arkadaşlarına “Bu kadından korkuyorum” diyordu.

İranlı milyarder eşinden boşanan Filiz Aker, iki yıl önce New York’tan gelip Conrad Otel’de kalmaya başlamıştı. Vatan Şaşmaz’ı aramaya da devam ediyordu. Dün öğlen yine aradı. Vatan Şaşmaz, eşi Yasemin Adalı’nın tatilde olmasını da fırsat bilip son kez konuşup ‘Peşimi bırak’ demek için otele gitti. Odaya girdikten 3 dakika sonra Filiz Aker çantasından tabancasını çıkardı. Vatan Şaşmaz kaçmaya çalışırken sırtından 4 kurşunla vuruldu. Filiz Aker aynı silahla intihar etti.


Vatan Şaşmaz kimdir?



Sunucu Vatan Şaşmaz'ı Beşiktaş'ta otel odasında vurup intihar eden Filiz Aker kimdir?



Sunucu Vatan Şaşmaz'ın ölümü ünlüleri yasa boğdu!



Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker sevgili miydi?



Filiz Aker 1 aydır otelde kalıyormuş



Filiz Aker Şemsi Denizer'in eski sevgilisi çıktı



Filiz Aker'in dikkat çeken fotoğrafları




Haberin Devamı