Magazin Vatanım Sensin 24. bölüm 3. fragman: Azize ile Cevdet karşı karşıya

Vatanım Sensin 24. bölüm 3. fragman: Azize ile Cevdet karşı karşıya

Paylaş
Vatanım Sensin 24. bölüm 3. fragman: Azize ile Cevdet karşı karşıya

Vatanım Sensin dizisinin 24. bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Bu akşam yayınlanacak bölümde silahlar, Batı Cephesi Komutanı Ali Fuat Paşa'ya ulaşıyor; şüphelilerin başında gelen Azize ve Cevdet Komutan bir kez daha karşı karşıya geliyor. İşte, Vatanım Sensin 24. bölüm 3. fragmanı…

Vatanım Sensin yayınlanan 24. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşatacağının sinyallerini verdi.

Bu akşam Kanal D’de yayınlanacak yeni bölümünde; silahların Ali Fuat Paşa’nın eline geçtiği haberi, Yunan Karargahı’nda büyük yankı uyandırır. Silahları İtilaf Devletleri’ne teslim etmeyi beceremeyen Tevfik’in yeni vazifesiyse, ahaliyi vatanperverlere karşı kışkırtmaktır.



Öte yandan Charles Hamilton ise korkunç bir planla Yüzbaşı Yakup’u ölüme sürüklemektedir. Cevdet'in planı sonrası, silahların Ali Fuat Paşa'ya gönderilmesi kararlaştırılır. Alaşehir'e yollanacak yardım sandıklarının içine gizlenerek, Yunan Ordusu tarafından sevkiyatı sağlanır. Bu plan için gözünü kırpmadan çalışan Azize ve vatanseverler, silahları sandıklara yerleştirirler. Yunan Kumandan Vasili'nin emriyle sandıklar, Teğmen Leon tarafından kontrol edilir. Leon, Hilal'e olan sevdasından görevi ile kalbi arasında kalır ve silahların sandıkların içinde olduğunu söylemez.


VATANIM SENSİN 24. BÖLÜM 3. FRAGMANI

Afyon'da Ali Fuat Paşa'ya ulaşan silahlar, Yunan Ordusu tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılanır. Bu işin sorumlularının kimler olduğu araştırılır. Cevdet ise Azize'yi sorguladığı sırada silahların sandıklara yerleştirilmesinde Azize'nin suçlu olmadığını söyler. Azize, duyduklarına inanamaz. Cevdet, Yunan Ordusu içindeki vazifesini açıklayacak mı? Azize, Cevdet'in gerçek kimliğini öğrenebilecek mi? Gönderdiği istihbaratın, vatanperverlerin eline geçtiğini anlayan casus Charles, Mustafa Kemal’in adamlarını yakalamak için bir tuzak kurar. Tevfik’in kârlı teklifini kabul eden işbirlikçiler tüm şehri kana bularken; Cevdet, Yüzbaşı Yakup’u Charles’ın tuzağından çok geç olmadan kurtarmak zorundadır.

Haberin Devamı