Magazin Vatanım Sensin 30. Bölüm fragmanı

Vatanım Sensin 30. Bölüm fragmanı

Paylaş
Vatanım Sensin 30. Bölüm fragmanı

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin 30. Bölüm fragmanında, gizemli bir telegrafa dikkat çekiliyor. Peki, yeni bölüm fragmanındaki gizemli telegraf kim için ve ne için çekildi. İşte Vatanım sensin yeni bölüm fragmanı!

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı an itibariyle yayınlandı! 30. Bölüm fragmanına göre, Vasili, Cevdet ve ailesiyle ilgili emir alıyor. Ancak fragmana rağmen, yeni bölüm fragmanındaki anlamından farklı şeyler içeren bir telegraf da olabilir.

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜM FRAGMANINDEA CEVDET'İN BELGELERİ SIZDIRILDI!

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında kurtuluş mücadelesi zora giriyor. Cevdet'e yapılan ev aramasında, evde bulunan çok gizli belgeler ortaya çıkıyor ve sızdırılıyor. Vasili'nin Cevdet'e yaptığı oyun ile Cevdet'in Yunanların içerisine sızdığı anlaşılır.

Cevdet'in odasında sakladığı çok özel belgeler bile Vasili'nin eline geçer. Bu belgelerde tüm gerçekler ve Cevdet'in vasiyeti yer alır. Vasili'nin tüm okudukları arasında en can alıcı açıklama ise Ali Kemal'in Vasili ve Veronika'nın oğlu olduğunu belirten cümle olur.

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle 1 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'de.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vatanım Sensin son bölümde, İngiliz ajan Charles Hamilton'ın direktifleri doğrultusunda Yunan Ordusu'nun katlettiği Yörüklerin acısı, tüm İzmir'de yaşanmaya devam etti. Savaşın kirli yüzü, tüm güzellikleri kirletmeye devam ediyor. Acılı Türk kadınları, savaşta yitirdikleri askerlerinin acısını Yunan konağına giderek göstermek istiyorlar. Hasibe ananın başını çektiği kadınlar, Veronika ile Lucy ile karşı karşıya gelirler. Askerlerin eşyalarını, Yunan konağı bahçesine bırakan kadınlar, yaşadıkları durumun anlaşılması için büyük bir hareket yaptılar.


Haberin Devamı