Magazin Vatanım Sensin 36. bölüm fragmanında Alina Boz sürprizi

Vatanım Sensin 36. bölüm fragmanında Alina Boz sürprizi

Paylaş
Vatanım Sensin 36. bölüm fragmanında Alina Boz sürprizi

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala yayınlandı. İkinci sezonunda oyuncu kadrosunu genişleten Vatanım Sensin'in 36. bölüm fragmanına son dönemin popüler isimlerinden Alina Boz damga vurdu

Vatanım Sensin 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Yunanlıların tuzak kurduğunu öğrenen Dağıstanlı, Hilal'i öldürmek için harekete geçmiş, aynı sırada Cevdet'in Dağıstanlı'ya silah doğrultması kafalarda soru işareti bırakmıştı. İkili arasında restleşmenin sonucunu merak eden izleyiciler, yeni bölüm fragmanını araştırıyordu.

Yeni görüntülerle birlikte ilk ipuçlarını edinen izleyiciler, bir de sürprizle karşılaştı. Paramparça dizisinin Hazal'ı olarak bilinen Alina Boz'un ufak sahnesi merak uyandırdı. Peki genç oyuncunun canlandıracağı karaktere ilişkin detayların belli olacağı Vatanım Sensin 36. bölümünde neler yaşanacak?


YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?


Tevfik, bildiği sırları Azize'nin yanında gün yüzüne çıkartır. Cevdet'in gizli vazifesini bildiğini paylaşınca Azize'nin suratında şaşkınlık ifadesi belirir. Azize'nin başına gelen kötülükler, Cevdet'in gizli görevine engel olacak mı?

Leon, zorla kaçırılan Hilal'i aramaya devam etmektedir. Fakat Hilal'i kaçıran Kerim'in aklında evlilik gibi uçuk bir plan vardır. Leon, Hilal'i bu beladan kurtarmayı başarabilecek mi?

Dağıstanlı'nın çiftliğini öğrenen Cevdet, artık yüzleşme zamanının geldiğini düşünür. Dağıstanlı'nın karşısına çıkar ve gizli şifreyi söyler. Dağıstanlı ve Cevdet, vatan mücadelesinde ittifak olacaklar mı?
Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!


Mithat Can Özer-Alina Boz yakınlaşması


SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


Vatanım Sensin son bölümünde Dağıstanlı’nın gözüne girmeye çalışan Kerim, Hilal’i kaçırır. Bu sayede ödüllendirileceğini düşünür. Bu haberi alan Yunan Teğmen Leon, bu hadiseyi Cevdet ile paylaşır. Cevdet’in büyük şaşkınlığı, onu harekete geçirir. İngiliz Charles Hamilton’a, Dağıstanlı’nın yanında adamı olduğunu söyleyen Yunan General Filippos, onu bitirmek için adım atmaya başlar. Hilal’in kaçırıldığını öğrenen Filippos, Dağıstanlı’ya gözdağı verebilmek adına İzmir meydanında Türkleri asmaya başlar.


Vatanım Sensin 35. bölümünde aksiyon yine doruktaydı! 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?


ALİNA BOZ KİMDİR?


1998'de Rusya/Moskova'da doğdu. İlk olarak Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak rol alan Alina Boz küçük yaşta olmasına rağmen televizyon dünyasının aranan isimlerinden biri oldu. Ayrıca Ata Demirer ile Avea reklamlarında da rol aldı. Hey Girl dergisi için Murat Boz ile birlikte kapak yüzü oldu.

Televizyon dünyasında adını duyurmasını sağlayan ilk rolü Paramparça dizisinde oynadığı Hazal karakteridir. Star TV'de yayınlanan ve popüler dizilerden biri haline gelen Paramparça'da Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan gibi isimlerle beraber rol almıştır.

Haberin Devamı