Magazin Vatanım Sensin 48. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Tolga Tekin Vatanım Sensin'de

Vatanım Sensin 48. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Tolga Tekin Vatanım Sensin'de

Paylaş
Vatanım Sensin 48. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Tolga Tekin Vatanım Sensin'de

Vatanım Sensin 48. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümde Mehmet Akif Ersoy'la Cevdet ilk kez karşı karşıya geliyor. Bu arada "Mehmet Akif Ersoy" karakterini oyuncu Tolga Tekin canlandıracak.

Kanal D'nin Perşembe günleri reytingleri alt üst eden dizisi Vatanım Sensin'in 48. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümde Hilal, Filippos'un karşısına çıkarak cesurca vatanın tanımını anlatıyor. Hilal'i kesmeden dinleyen Filippos, sonunda "Halit İkbal" deyince ortalık buz kesiliyor. Şimdi ne olacak?

CEVDET İLE MEHMET AKİF ERSOY YÜZ YÜZE GELİYOR

Vatanım Sensin yeni bölümde Cevdet ile Mehmet Akif Ersoy İzmir'de ilk kez yüz yüze geliyor. Cevdet kimliğini Mehmet Akif Ersoy'a açıklıyor.



CEVDET GERÇEKLERİ LEON'UN YÜZÜNE HAYKIRDI

Vatanım Sensin'in yeni fragmanında Leon ile Cevdet karşı karşıya geliyor. Cevdet, Leon'a Yunan ordusu için değil Türk ordusu için çalıştığını söylüyor. Bu sözlerle birlikte Leon büyük bir üzüntü yaşıyor. Şimdi merak edilen konu Leon'un ateş edip etmeyeceği...

MİLLİ MÜCADELEDE YENİDEN DİRİLİYOR

Milli mücadelede başkaldırı yeniden başlıyor. İzmir'de İsmet Paşa Türk halkının karşısına geçerek umut dağıtıyor. Halk bu sözlerle birlikte büyük bir sevinç yaşıyor. Öte yandan bu gelişme Yunan kumandanı Filipposis'te derin bir endişe yaratıyor. Sokaklar kırmızı-beyaza boyanıyor.



Vatanım Sensin'e oyuncu Tolga Tekin dahil oluyor. Tolga Tekin, dizide "Mehmet Akif Ersoy"u canlandoracak.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Cevdet ile İsmet Paşa’nın, Milli Mücadele’nin gidişatı için bir araya gelmeleri, Yunan Ordusu tarafından öğrenilir. Yunan Kumandanı Filippos, güvendiği Cevdet’in kendilerine ihanet ettiğini öğrenir. Filippos, Cevdet’in derhal yakalanarak infaz edilmesini ister.

İzmir, artık Cevdet’in ailesi için de tehlikelidir. Azize, Cevdet’i kurtarmak için tüm tehlikeleri göze almaya hazırdır. Cevdet, tutuklu kaldığı süre boyunca da Yunan işkencesine uğrar.

Öte yandan Hilal, babası Cevdet’in kuvvacı olup olmadığını sorgulamaya başlar. Bu merakını Leon ile de paylaşan Hilal, beklemediği bir tepki alır. Zira Cevdet’in kuvvacı olmasının ortaya çıkması Vasili’nin de ölüm nedenine ışık tutacaktır. Yüzbaşı Yakup ile İngiliz Charles Hamilton ise Cevdet’in kurtulması için tüm yolları denemeye hazırdırlar.

Haberin Devamı