Magazin Vatanım Sensin 52 yeni bölüm tanıtımı izle: Türk ordusunun içine ajan sızıyor

Vatanım Sensin 52 yeni bölüm tanıtımı izle: Türk ordusunun içine ajan sızıyor

Paylaş
Vatanım Sensin 52 yeni bölüm tanıtımı izle: Türk ordusunun içine ajan sızıyor

Vatanım Sensin 52. bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni bölümde Türk ordusu için ajan sızıyor ve tüm bildiklerini Filippos'a aktarmak için harekete geçiyor. Öte yandan Cevdet, hain planlar içinde olan Adonis'i yakalayıp ağzından bilgi almaya çalışıyor.

Her perşembe seyirciyi ekrana kilitleyen Vatanım Sensin dizisinin 52. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümde birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Türk ordusunun içine ajan sızıp bildiklerini Filippos'a anlatmak isterken Cevdet ise Fillippos ile işbirliği yapıp ailesine kötülük yapan Adonis'i yakalayıp tüm bildiklerini anlatmasını istiyor. Şimdi merak edilen konu Filippos'un adonis'i vurup vurmayacağı...

Filippos, Albay Adonis'i kötü planlarına ortak etmiştir. Adonis'in kaçmadan önce yapacağı kötülükler, Cevdet ve ailesini derinden üzecektir.

Türk ordusunun arasına karışan gizli ajan, bildiklerini Filippos'a anlatmak üzere onunla anlaşma yapma peşindedir.

Leon ve Cevdet'in kumanda ettiği Yunan askerleri, Albay Adonis'in peşindedir. Cevdet, Adonis'i kaçmaya çalışırken yakalamayı başarır ve tüm bildiklerini anlatmasını ister. Fakat Adonis'i takip eden Filippos, gerçeklerin öğrenilmesini istemeyecektir.



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Hilal’in verdiği hayat mücadelesi Cevdet ve ailesini çaresiz bırakıyor; Milli Mücadele için önemli bir adım atılıyor!
Yunan Ordusu Kumandanı Filippos ve Adonis’in planı sonrası Hilal vurulur. Bu ana tanık olan Leon, onu hastaneye kaldırır ve Hilal için kritik süreç başlar. Cevdet ve Azize, aldıkları bu haberle yıkılırlar. Cevdet, yaşam savaşı veren Hilal’e söyleyemediklerinin acısı çekmektedir. Hilal’e aslında Kuva-yi Milliye için çalıştığını söyleyemeyen Cevdet, daha fazla bu yükü taşıyamamaktadır. Yunan albay Adonis ise Hilal’in ölmemesi üzerine yeniden harekete geçmeye hazırlanır. Hastanede yatan Hilal’i öldürmeyi amaçlayan Adonis, bir kez daha elini kana bulamaya hazırlanır.

Mustafa Kemal Paşa, Cevdet’e yeni bir vazife verir. Bu vazifede Güney Cephesi’ni kapatacak barış görüşmeleri için Fransız heyetinin İzmir’den, Ankara’ya güvenli bir şekilde gitmelerini sağlamaktır. Cevdet, bu uğurda yeniden Yunan Ordusu ile karşı karşıya gelecektir. Milli Mücadele’nin gidişatını etkileyecek bu olay, Cevdet’in her zamankinden daha dikkatli olmasını gerektirecektir. Üstelik beklenmedik bir cinayet, her şeyin seyrini değiştirecektir.

Haberin Devamı