Magazin Vatanım Sensin 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yakup yakalandı!

Vatanım Sensin 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yakup yakalandı!

Paylaş
Vatanım Sensin 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yakup yakalandı!

Vatanım Sensin 54. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümde, Hilal ameliyata girecek fakat bu ölümle sonuçlanabilir. Leon endişeli, Cevdet vatanı için uğraş vermek zorunda.. Yakup milleti için kendini feda ediyor.

Kanal D'nin efsana dizisi Vatanım Sensin'in 54. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümde Hilal ölüm rsikiyle karşı karşıya... Yapılacak ameliyet Hilal'in ölümüne sebep olabilir. Leon bu yüzden endişeli...

YAKUP KENDİNİ FEDA ETTİ

Türk milletinin yiyeceğe ihtiyacı var. Bir peynir parçası bile 4'e bölünmek zorunda... Cevdet bir formül arayışına girip Bandırma'ya giden geminin Türk ordusu tarafından kaçırılmasını Yakup'tan istiyor. Yakup bunu başarıyor ama vatanı için kendini feda etmiş oluyor. Yunan ordusu Yakup'u derdest etmek istiyor.



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Türk Ordusu için geri çekilme kararı alınıyor; Yunanlar Eskişehir’e dayanıyor!
Yunan Kumandanı Filippos, Türk Ordusu’nun içine yerleştirdiği ajanla birlikte iki cephede savaşmasını sağlar. Ayrıca ordu içinde çıkan kargaşadan yararlanmak isteyen Filippos, adım adım amacına doğru ilerler. Yunan Ordusu, işgalci devletlerin desteğiyle Kütahya’yı ele geçirirler. Eskişehir’e doğru ilerleyen Yunanlara karşı Ankara Hükümeti, yeni bir karar alır. Bu karar, Türk Ordusu’nun aldığı zararlardan sonra geri çekilmesidir.

İsmet Paşa’nın başında olduğu ordu için savaşın en zor kısmı gelip çatmıştır. İsmet Paşa, Cevdet’e kritik bir vazife verir. İsmet Paşa, Eskişehir’e giden yolların birinde boğazda bir karakol olduğunu belirtir. Yunan birliklerinin o yoldan karakola getirilmesini ister. Türk askerlerini de önemli bir sınav beklemektedir. Yunan Ordusu’nun sonraki hamlelerini engelleyebilmek için Türk askerlerinin üzerine ateş emri vermek zorunda kalacaktır. Cevdet, bu vazife karşısında güçlükle durmaya çalışırken, İzmir’deki savaş ortamı giderek şiddetini arttırır.


Haberin Devamı