Magazin Vatanım Sensin 59. veda fragmanı yayınlandı! Tüyleri diken diken eden final sahneleri

Vatanım Sensin 59. veda fragmanı yayınlandı! Tüyleri diken diken eden final sahneleri

Paylaş
Vatanım Sensin 59. veda fragmanı yayınlandı! Tüyleri diken diken eden final sahneleri

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin 59. bölümünün ardından ekrana veda ediyor. Final sahneleri tüyleri diken diken ederken Cevdet ve Azize işkenceye maruz kalıyor. Hilal'in Yunus Emre'den "Sakıngıl" şiirini okuması ise duygu dolu anlar yaşatıyor.

Kanal D'nin ekranlara damga vuran dizisi Vatanım Sensin'in veda fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin, 59. bölümüyle final yaparken Cevdet ve Azize işkence görüyor. Hilal'in Yunus Emre'den "Sakıngıl" şiirini okuması ise duygu dolu anlar yaşatıyor.

Haberin Devamı

VEDA BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Milli Mücadele'de en önemli dönemece girilmiştir. Kuvvacı olduğu ortaya çıkan Cevdet, konuşması için işkenceye maruz kalırken, hiç beklemediği bir anda can evinden vurulur. Karısı Azize de artık karşısındadır ve ona da işkence yapılmaktadır. Öfkeden deliye dönen Cevdet, Yunan Kumandanı Filippos'tan intikam alabilmek için kurtulmaya çalışır.

Cephede savaşlar giderek büyür ve Türk askerlerinin verdikleri onurlu mücadele, işgalci devletlere zor anlar yaşatır. Cephede savaşan Yakup, önemli yaralar alır ve yanında Yıldız, ona destek olmaktadır. Savaşın gidişatını değiştirebilecek isimlerden olan Leon, var gücüyle savaşmaya devam eder. Mustafa Kemal Paşa'nın emirleriyle hareket eden Türk Ordusu, savaştan galip çıkabilmek için büyük uğraş vermek zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı