Spor Ve Messi noktayı koydu!

Ve Messi noktayı koydu!

Paylaş
Ve Messi noktayı koydu!

Arjantinli yıldız Lionel Messi, hakkında çıkan transfer haberleri ve teknik direktör Luis Enrique ile aralarında sorun olduğu iddiasına yanıt verdi

Barcelona'nın dünyaca ünlü futbolcusu Lionel Messi, taraftarları önünde Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid'i 3-1 yendikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Messi, Chelsea ve Manchester City ile görüştüğü ve sezon sonu takımdan ayrılacağı haberleri ile ilgili olarak, "Barcelona'dan hiçbir zaman ayrılmayı düşünmedim. Burada mutluyum. Babamın, Chelsea ve Manchester City ile transfer görüşmeleri yaptığı belirtiliyor. Bunların hepsi yalan. Hiçbir takımla benim transferim hakkında konuşmadı. Pep Guardiola, Samuel Eto'o, Zlatan Ibrahimovic ve Bojan Krkic ile aramın sorunlu olduğu ve bu kişilerin Barcelona'dan ayrılmasına neden olduğum yazılıyor. Bu durum da kesinlikle yalandır. Kimse için Barcelona yönetimine şikayette bulunmadım" şeklinde konuştu.

Arjantinli yıldız, teknik direktör Luis Enrique ile aralarında sorun olduğu iddialarına da yalanlarken, "Aramızda herhangi bir problem yok. Kendisi ile rekabet etmiyorum. Böyle haberleri duymaktan yoruldum. Benimle alakalı 'Takımı O kurmak istiyor' iddiaları var. Hiç bir zaman hocalarıma 'Şunu oynat ya da bunu oynatma' gibi bir talebim olmadı. En çok da bu tip haberlerin Katalan basını tarafından yapılması beni üzüyor. Bazı insanlar bana ve Barcelona'ya zarar vermek istiyorlar. Ancak bu tip haberler bizi takım olarak birbirimize daha çok bağladı" dedi.

Sercan SAPANATAN (DHA)

Haberin Devamı