Magazin Vedat Milor'dan takipçisine şaşırtan yanıt! 'Parası için evlendim'

Vedat Milor'dan takipçisine şaşırtan yanıt! 'Parası için evlendim'

Paylaş
Vedat Milor'dan takipçisine şaşırtan yanıt! 'Parası için evlendim'

Gurme Vedat Milor yine gündem olmayı başardı. Sosyal medyayı çok sık kullanan ve takipçilerine her fırsatta cevap vermeyi ihmal etmeyen Milor bu sefer eşi ile ilgili yorumla gündeme geldi. Daha önce de takipçilerine "Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı?" diye soran Milor, dev bir tartışmanın fitilini ateşlemişti.

Twitter ve Instagram'ı aktif olarak takip eden ve takipçilerine verdiği cevaplarla bir hayli konuşulan gurme Vedat Milor yine bombayı patlattı. Eşi Linda Milor ile fotoğrafını paylaşan ünlü gurme fotoğrafına, "Sevgili eşim Linda Milor ile son New York ziyaretimizden. Üç tane önemli restoranı ziyaret etme şansımız oldu." notunu düştü. İşte olanlar bu paylaşımdan sonra oldu. Fotoğrafına altına bir takipçisi Milor'a "Sanki mantık evliliği gibi duruyor" cevabını verdi. Milor da takipçisine jet hızıyla yanıt verdi: Parası için evlendim.

Haberin Devamı

Vedat Milor'un takipçisine gülerek verdiği yanıt takipçileri tarafından çok beğenildi.

Posta

Neden bu kadar kötüsünüz?

Gurme Vedat Milor, yine daha önce Instagram hesabından eşiyle bir fotoğrafını paylaşmış, fotoğrafın altına gelen çirkin yoruma ünlü gurme 'Neden bu kadar kötüsünüz?' diyerek cevap vermişti.