Futbol Vedat Muriç, Fenerbahçe formasını giydi
Paylaş
Vedat Muriç, Fenerbahçe formasını giydi

Transferi yılan hikayesine dönen Vedat Muriç'te mutlu sona ulaşıldı. Muriç Fenerbahçe formasını üzerine geçirdi

Çaykur Rizespor'un 25 yaşındaki forvet oyuncusu hem Galatasaray'ın hem de Fenerbahçe'nin transfer gündemiydi. Vedat Muriç transferinde nihayet sona gelindi ve futbolcu Sarı-Lacivertli formayı üzerine geçirdi.

Haberin Devamı

1.94 boyundaki Kosovalı forvet yeni sezonda Fenerbahçe'de forma terletecek.

Muriç ilk yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en büyük ailesine üye olduğum için çok mutluyum, gururluyum ve onurluyum. Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum çubukluya kavuştum. Bu şanlı tarihe inşallah adımı yazdıracağım. Ben 'İyi ki' diyorum. İyi ki buradayım. İnşallah bunu sahadaki mücadelemle, performansımla ve gollerimle taraftarımıza kanıtlayacağım. Taraftarımıza teşekkür ederim. Sosyal medyadan inanılmaz bir ilgi vardı. Gururlu ve onurluyum. İnşallah hep birlikte, taraftarımızla, yönetimimizle ve futbolcularımızla beraber bu anlı şanlı tarihimize şampiyonluklar kazandırmaya devam ederiz." ifadelerini kullandı.

İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Haberin Devamı

Vedat Muric, Düzce’nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası Tesisleri’ne gelir gelmez sahaya indi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Muric’in Topuk Yaylası’ndaki kampa katıldığı anımsatıldı. Tesise gelmesinin ardından hemen hazırlıklara başlayan Muric’in, ayağının tozuyla performans antrenörü Zeki Göle ile birlikte sahaya inerek koşu yaptığı aktarıldı.