Tarsus Vefa Köprüsü hizmet girdi

Vefa Köprüsü hizmet girdi

Paylaş
Vefa Köprüsü hizmet girdi

Vefa Köprüsü hizmet girdi

MERSİN, (DHA) - MERSİN'in Tarsus ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 3 milyon 750 bin TL maliyetli Vefa Köprüsü, düzenlenen törenle hizmete girdi.
Açılış törenine Belediye Başkanı Kocamaz başta olmak üzere; Demokrat Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz, Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç, siyasiler ve vatandaşlar katıldı.
Burada konuşan Kocamaz, "Eskiden insanlar kanalın üzerinden karşıdan karşıya geçen incecik su borusunun üstünden düşmeden geçerlerse geçerlerdi. Berdan'ın üzerinde bir tane köprü vardı. Bir de şelaledeki tarihi taş köprü vardı. Oraya geçmek için araçların ön kayıt yaptırması lazımdı. Bugün geldiğimiz noktada Beydeğirmeni Köprüsü'nü aynen buradaki gibi bulvara dönüştürdük. Şu anda bizim yaptırdığımız köprü sayısı sadece Berdan'ın üzerinde 4 oldu. Barajın içerisinde bir köprü daha yapacağız. Onunda iznini çok zor aldık. Barajdaki sıkıntıyı da ortadan kaldıracağız. Karşılıklı gidiş geliş köprüleri birbirinde farklı olacak. Kim ne konuşursa konuşsun. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" dedi.
Konuşmanın ardından 3 milyon 750 bin TL maliyet ile inşa edilen Vefa Köprüsü'nün açılış kurdelesi kesildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı