Gündem Vekil öğretmeni sobayı yakmak isterken canından oldu

Vekil öğretmeni sobayı yakmak isterken canından oldu

Paylaş
Vekil öğretmeni sobayı yakmak isterken canından oldu

Vekil öğretmeni sobayı yakmak isterken canından oldu


?

Antalya'da vekil öğretmen 24 yaşındaki Ayşe Koyuncu, sobayı yakmak istediği mangal jölesinin parlamasıyla ağır yaralandı. Koyuncu, hastanede iki gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, geçen pazartesi saat 18.00 sıralarında Döşemealtı İlçesi Yeniköy Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan evde meydana geldi. Sobayı tutuşturmak isteyen Ayşe Koyuncu, odunu koyduktan sonra bir miktar mangal jölesi döküp ateşe verdi. Koyuncu, sobaya üst kısmından jöle dökmeye devam etti. Parlayıp alev topuna dönen jöle Ayşe Koyuncu'nun vücudunu sardı. Bu sırada sıçrayan alev parçaları, Koyuncu'nun 2 yaşındaki oğlu Yusuf'un da pantolonunun paçasını da tutuşturdu.

Çığlıkları duyan yakınları anne ile oğlunun alevler içinde olduğu görünce hemen müdahale etti. Alevleri söndüren yakınlarının çağırdığı ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen Koyuncu yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınırken, oğlunun ise durumunun iyi olduğu anlaşıldı. Vücudunun yüzde 80'i yanan ve 2 gün boyunca yaşam mücadelesi veren Ayşe Koyuncu, dün akşam saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti. Koyuncu'nun cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Döşemealtı İlçesi'nde toprağa verildi.

Üç yıl önce ziraat mühendisi Önder Koyuncu ile yaşamını birleştiren Ayşe Koyuncu'nun bazı okullarda vekil öğretmenlik yaptığı ve atama beklediği belirtildi.