Siyaset Vekilliğe reklam arası: Tülay Babuşçu aday gösterilmedi
Paylaş
Vekilliğe reklam arası: Tülay Babuşçu aday gösterilmedi

'Osmanlı İmparatorluğu'nun 90 yıllık reklam arasının sona erdi' tweeti ve İsmet İnönü'ye 'kahpe' diyen bir takipçisinin tweetini retweetlemesiyle tepkilere neden olan AK Parti Denizli Milletvekili Tülay Babuşçu, AK Parti milletvekili listesinde yer bulamadı

AK Parti’nin 7 Haziran Milletvekili listesinde sürprizler de yer aldı. Geçen dönem AK Parti’nin İstanbul 2. bölge 7. sıra adayı olan ve seçilerek TBMM’ye giren Kutalmış Türkeş, 7 Haziran seçimleri için YSK’ya verilen AK Parti aday listesinde yer almadı.

Kutalmış Türkeş’in ağabeyi, MHP Genel Başkanı Tuğrul Türkeş ise, bu seçimde de yine MHP’de aday listelerinde en üst sırada yer aldı. Türkeş, yine Ankara birinci sırada aday oldu.

MÜEZZİNOĞLU’NUN YERİ DEĞİŞTİ

Bakanlardan yeri değişenlerden biri de Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu oldu. Bu dönem Edirne Milletvekili olan Müezzinoğlu, 7 Haziran seçimlerinde Bursa’da AK Parti 1. sıra adayı olarak listeye girdi.

BABUŞÇU’YA VEDA


Cumhuriyet ve İsmet İnönü’ye hakaret eden tweetleriyle tepki çeken AK Parti Denizli Milletvekili Tülay Babuşçu da listeye konulmadı

Haberin Devamı