Türkiye (Son Dakika) VGM burs başvuru ekranı: VGM burs başvurusu nasıl yapılır?

VGM burs başvuru ekranı: VGM burs başvurusu nasıl yapılır?

Paylaş
VGM burs başvuru ekranı: VGM burs başvurusu nasıl yapılır?

Vakıflar Genel Müdürlüğü 2020-2021 öğretim yılı yükseköğrenim bursu için başvurular bugün başlıyor. Binlerce üniversite öğrencisi VGM burs başvurularının nasıl yapılacağını merak edip araştırıyor.

Binlerce üniversite öğrencisi için büyük gün. VGM yükseköğrenim burs başvuruları 15-30 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Peki VGM yükseköğrenim burs başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Burs başvurusu nasıl yapılır?

Vakıflar Genel Müdürlüğü ortaöğrenim ve yükseköğrenim burs başvuruları kurum web sitesi www.vgm.gov.tr üzerinden alınır. Gerek ortaöğrenim eğitim yardımı başvuruları gerekse yükseköğrenim burs başvuruları her eğitim yılının başında Genel Müdürlükçe belirlenen tarihler arasında alınır. Başvuru şekli ve zamanı Genel Müdürlüğün www.vgm.gov.tr internet sitesi üzerinden başvuru başlama tarihinden en az on beş gün önce duyurulur. Başvuru sonuçları yine www.vgm.gov.tr adresi üzerinden açıklanmaktadır.

VGM YÜKSEKÖĞRENİM BURS BAŞVURU FORMU

Başvurular bilgisayar, akıllı telefon ve tablet üzerinden yapılabilir. Ancak akıllı telefon ve tabletlerde cihaz işletim sisteminin sürümünden kaynaklı sorunlar yaşanabilmektedir. Bu nedenle başvurunuzu masaüstü bilgisayar ya da laptop üzerinden yapmanız önerilir. Bilgisayarda başvuru yaparken Internet Explorer, Google Chrome ve Mozilla FireFox tarayıcılarını kullanarak başvurunuzu sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz.

Haberin Devamı