Spor Victor Moses kimdir? Kaç yaşında?

Victor Moses kimdir? Kaç yaşında?

Paylaş
Victor Moses kimdir? Kaç yaşında?

Fenerbahçe uzun süredir peşinde koştuğu Victor Moses ile anlaşma sağladı. Chelsea'de sağ kanatta oynayan fakat forma şansı bulamayan Nijeryalı oyuncu 1,5 yıllığına kiralandı. Bu gelişmenin ardından Taraftlar, "Victor Moses kimdir?" siye araştırmaya başladı.

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Victor Moses ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi. Chelsea'da forma giyen yıldız futbolcu 1,5 yıllığına kiralandı. 28 Yaşındaki sağ kanat oyuncusu Yobo ve Emenike'den de Sarı-Lacivertli kulüp hakkında bilgi aldı. Bu gelişmeyle birlikte taraftarlar Nijeryalı futbolcu hakkında detaylı bir araştırmaya koyuldu.

Haberin Devamı

VICTOR MOSES KİMDİR?

Victor Moses 12 Aralık 1990, Kaduna doğumlu Nijeryalı futbolcudur. Chelsea'den kiralık olarak Premier League ekiplerinden West Ham United'da forma giymektedir. Ayrıca Moses, İngiltere U-16, İngiltere U-17, İngiltere U-18 ve İngiltere U-19 millî takımlarında forma giymiştir.

Kulüp Kariyeri

2004 yılında İngiliz kulüplerden Crystal Palace takımının altyapısına girdi ve 2007 yılına kadar burada oynadı. 2007'de A takıma yükseldi ve profesyonel oldu. Orada 58 maçta 11 gol kaydetti ve Wigan Athletic tarafından 2010'da transfer edildi. 2 yıl orada oynadı ve 2012'de Chelsea tarafından transfer edildi.2013-2014 sezonunda Liverpoola kiralık olarak transfer olmuştur.