Spor Villas-Boas gemileri yaktı

Villas-Boas gemileri yaktı

Paylaş
Villas-Boas gemileri yaktı

Sözleşmesinde 15 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini etkinleştirecek olan Andre Villas-Boas, Chelsea Teknik Direktörü olmaya çok yakın

Son günlerde adı sıkça Chelsae ile anılan Porto Teknik Direktörü Andre Villas-Boas, bugün kulübe çektiği faksla istifasını verdi.

Geçtiğimiz sezonu dört kupayla kapayan 33 yaşındaki genç antrenör, Portekiz Ligi'nde 2010-11 sezonu sonunda namağlup şampiyonluğa ulaşırken Portekiz Kupası ve Portekiz Süper Kupası'nın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'ni de kazanarak bütün Avrupa'nın dikkatini üzerine çekmişti.

HULK, ADA'YA YEŞİL IŞIK YAKTI

Lusa Agency'nin haberine göre Porto kulübüne 15 milyon avroyu ödeyecek olan Portekizli taktisyen, serbest kalma maddesini etkinleştirecek ve böylece Chelsea'ye gitmesi yolunda önünde hiç bir engel kalmayacak.

Portekiz kulübünün resmi sitesinden yapılan açıklamada ise, Andre Villas-Boas'ın sözleşmesinde yer alan miktarın ödemesi halinde genç çalıştırıcının mukavelesinin feshedileceği kaydedildi.

A Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink'i takımın başına getirme planları yapan Londra ekibi, bu gelişmeyle beraber Hollandalı hocadan tamamen vazgeçti.

Haberin Devamı