Gündem VIP müşteriye katalogdan kadın

VIP müşteriye katalogdan kadın

Paylaş
VIP müşteriye katalogdan kadın

VIP müşteriye katalogdan kadın

Antalya'da geçen cuma yapılan fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 20 kişi, sorgularının ardından Adliye'ye sevk edildi. ‘VIP’ diye nitelendirdikleri zengin müşterilere katalogdan kadın seçtiren çete üyelerinin, geceliği 1000 TL'ye kadar kadın pazarladığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 4 aydır izledikleri fuhuş çetesine yönelik geçen cuma günü Lara bölgesi ve Isparta'da 2'si otel 26 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Operasyonda Murat K., Yılmaz K., Bilal K., Tayfun S., Mehmet S., Mesut K., Veysel K., Samet K., Muzaffer B., Levent M., Cihan K., Burhan B., Gökhan B., Abdurrahman T., Serdar A., Levent K., Bahattin T., Veysi G., Marina D. ve Lara'da bulunan bir bankada çalışan İrfan D. ile bunların erkeklere pazarladığı iddia edilen Rusya, Ukrayna, Moldova ve Belarus uyruklu 20 kadın gözaltına alınmıştı. Yabancı uyruklu kadınlar ifadelerinin ardından ülkelerine gönderilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Haberin Devamı

Fuhuş yaptırılan 20 kadın misafirhaneye yerleştirilirken, kadınları erkeklere pazarladığı iddiasıyla gözaltına alınan 20 kişi, bugün Adliye'ye sevk edildi. Örgütlü olarak fuhuş yaptırmak, fuhuşa aracılık ve yer temini ile insan ticareti suçlamalarıyla haklarında düzenlenen 11 bin sayfa evrakla Adliye'ye sevk edilen şüpheliler, Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanmaya başladı.

‘VIP’ MÜŞTERİYE KATALOG

Operasyonla ilgili ilginç detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Fuhuş çetesi elemanlarının, aralarında işadamı ve siyasetçilerin bulunduğu özel müşterilerine kadınların fotoğraflarının yer aldığı katalog gönderdiği ortaya çıktı. Zengin müşterilerin, katalogdan beğendikleri kadının fotoğrafı üzerinde bulunan numarayı işaretlediği ve o kadının fuhuş için tahsis edildiği ortaya çıktı.

GECELİK 1000 TL

Fuhuş çetesinin, kadınları astronomik fiyatlara müşterilerine pazarladığı tesbit edildi. Polisin yaptığı teknik ve fiziki takip esnasında 3 özel kadın olduğu, o kadınların her müşteriye gönderilmediği ve fiyatlarının ise gecelik her kadın için 1000 TL saatlik ise 200 TL olduğu ortaya çıktı.

LÜKS YATTA ALEM

Operasyonda yakalanan Ukrayna uyruklu 25 yaşındaki İrina T. ve 22 yaşındaki Aleksandra İ.'nin polis operasyonundan bir önceki gece lüks bir yatta yapılan seks partisine katıldığı ortaya çıktı. Bir gece için 2 bin TL ödenen kadınlar lüks bir yata götürüldü ve burada iki zengin işadamıyla kaldı. Sabah operasyonun başlama saatinde eve dönen kadınlar, polislerle karşılaştı. Gözaltına alınan kadınlar da Ahlak Büro Amirliğine getirildi.

Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA)

Haberin Devamı