Spor Vitor Pereira, Nani'yi riske etmedi

Vitor Pereira, Nani'yi riske etmedi

Paylaş
Vitor Pereira, Nani'yi riske etmedi

Takımla hiç çalışmamasına rağmen Ajax karşısında 90 dakika sahada kaldı, Galatasaray derbisinde de son düdüğe kadar oynadı... Takımı için her türlü fedakarlığı yapan Nani bu kez riske edilmedi ve Ankara'ya götürülmedi

Fenerbahçeli taraftarlar Nani’den gelen haberle sarsıldı. Vitor Pereira, Portekizli yıldızı Osmanlıspor kadrosuna dahil etmedi ve İstanbul’da bıraktı. Aslında Pereira’nın vatandaşıyla ilgili aldığı bu karar çok da sürpriz olmadı. Nani, Kayserispor maçının ardından ağrıları nedeniyle takımla çalışamadı.

Ajax karşılaşmasının bir gün öncesindeki son provada kendini denedi ama idmanı yarıda bıraktı. Buna rağmen, “Böylesi kritik bir maçta takımı yalnız bırakamam” diyerek ilk 11’deki yerini aldı, 90 dakika sahada kaldı. Yetmedi, Galatasaray derbisinde de oynamak istediğini söyledi. Ağrılarına rağmen yine sahaya çıktı.

Vitor Pereira, Caner Erkin’deki gibi kötü bir sürprizle karşılaşmamak için, takımı için her türlü fedakarlığı yapan Portekizli yıldızı daha fazla riske etmeyi göze alamadı. Nani ile de konuşarak, hem dinlenmesi hem de tedavi olması için öğrencisini İstanbul’da bıraktı. 47 yaşındaki çalıştırıcı aynı şekilde sakatlığı geçmesine rağmen Volkan Şen’i de riske etmedi. Bu oyuncuların yanı sıra sakatlıkları devam eden Abdoulaye ve Kadlec de Ankara’ya götürülmedi.

Haberin Devamı