Spor Vodafone Arena'ya ilk harç

Vodafone Arena'ya ilk harç

Paylaş
Vodafone Arena'ya ilk harç

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, hafriyat işleri tamamlanan Vodafone Arena'nın zeminine ilk harcı döktü

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, hafriyat işleri tamamlanan Vodafone Arena'nın zeminine ilk harcı döktü.

Harç dökme etkinliğine kulüp yönetim kurulu ve divan kurulu üyelerinin yanı sıra, denetleme, disiplin, seçme ve sicil kurullarının başkanları ve üyeleri de katıldı. İnşaat alanını gezen ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Orman, kurban kesilmesinin ardından butona basarak stat zeminine ilk harcı döktü. Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinin isimlerini yer aldığı plaket de harç dökülen zemine gömüldü.

Basına kapalı etkinlikte Beşiktaş TV mikrofonuna konuşan Fikret Orman, büyük bir heyecan içinde olduklarını kaydederek, "Bundan sonra inşaatı yavaş yavaş yükseltmeye başlayacağız" dedi.

Resmi temel atma töreni için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımını beklediklerini belirten Beşiktaş Başkanı, "Mübarek cuma günü, kurban keserek zemine ilk harcı dökmek istedik. Stadımızı bir an evvel tamamlamak istiyoruz. Tüm ekip olarak büyük bir emek harcıyoruz. Beşiktaşlılar dualarını bizden esirgemesin" diye konuştu.

Başkan Orman ve yönetim kurulu üyeleri, etkinlik sonunda inşaat çalışmasında yer alan personelle hatıra fotoğrafı çektirdi. Resmi tören tarihinin ilerleyen günlerde duyurulacağı açıklandı.

Haberin Devamı