Merkez Voleybolda Seyhan fırtınası

Voleybolda Seyhan fırtınası

Paylaş
Voleybolda Seyhan fırtınası

Voleybolda Seyhan fırtınası

ADANA,(DHA)- ERKEKLER Voleybol 2'inci Ligi 4'üncü Grup'ta mücadele eden Seyhan Belediyespor, namağlup olarak yoluna devam ediyor.
Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı, ligin ilk haftasında deplasmanda Kahramanmaraş Atıcı Gençlikspor’u 3-0, ikinci hafta iç sahada İslahiye Anadolu Lisesi’ni aynı skorla yendi. Mavi beyazlılar, 3'üncü hafta Malatya Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 , 4'üncü hafta da ise Menderes Spor Salonu’nda Osmaniye İstiklal Ortaokulu’nu 3-0 mağlup etme başarısı gösterdi.
Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay, namağlup erkek voleybol takımını aldığı başarılar neticelerden dolayı kutladığını söyledi. Branş ayrımı yapmaksızın spora olan desteklerinin devam ettiğini belirten Başkan Akay, "Sportif başarılar bizleri son derece mutlu etmektedir. Spor kulüplerimize imkanlar ve kanunlar çerçevesinde desteğimizi sürdürmekteyiz. 2'nci Lig'de mücadele eden ve ilk 4 haftayı kayıpsız kapatan erkek voleybol takımımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

PEHLİVAN: KAZANACAĞIZ
Pazar günü Adana’da, Menderes Spor Salonu’nda saat 14.00’te, ligde 3.sırada bulunan Erzin Yeşilkentspor konuk edeceklerini belirten antrenör Serdal Pehlivan, "İyi bir çizgi yakaladık. Başkanımız Akif Kemal Akay'a bir galibiyet daha armağan etmeye kararlıyız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı