Magazin Volkan Konak yağmur altında konser verdi

Volkan Konak yağmur altında konser verdi

Paylaş
Volkan Konak yağmur altında konser verdi

Giresun Belediyesi Cumhuriyet Haftası kutlama etkinliklerinin finalinde Volkan Konak sahne aldı

Yağmura rağmen Atatürk Meydanı’nı dolduran binlerce kişi söylediği şarkılar ile unutulmaz anlar yaşatan Volkan Konak bir seyirci ile kısa bir gerginlik yaşadı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, ünlü sanatçıyı sahnede karşılayıp, hediye verdi. Aksu yaptığı kısa konuşmada meydanı dolduran sanatseverlere hitaben, “Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bakın size bir Karadeniz uşağı geldi. En hası, en demokratı ve en Atatürkçüsü sizin için geldi.


FINDIK HEYKELİ VERİLDİ


Ben kendisine güzel sözleri için teşekkür ediyorum. Kendisine dünyanın en kaliteli fındığını hediye ediyorum. Şehrimizin simgesi, kadının ve erkeğin eşit olduğu emeğin yüce bir değer olduğu fındık heykelini de kendisine takdim ediyorum. Yağmura rağmen Atatürk Meydanı’nı dolduran sizlerle gurur duyuyorum, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

YAĞMUR ALTINDA 1 BUÇUK SAAT SAHNEDE KALDI


Sanatçı Volkan Konak ise, “ Benim Karadenizli, Giresunlu canlarım, bu güneş altında beni beklediniz. Yağmur dahi bizi ayıramıyor. Hepinizi yürekten selamlıyorum” ifadelerini kullandı. Konak, metrekareye 11 kg düşen sağanak yağmura rağmen çıktığı sahnede yaklaşık 1.5 saat kaldı.

(Resul Yanbul /İHA)

Haberin Devamı