Magazin Volkan Saraçoğlu yaşamını yitirdi

Volkan Saraçoğlu yaşamını yitirdi

Paylaş
Volkan Saraçoğlu yaşamını yitirdi

Tiyatro sanatçısı ve dizi oyuncusu Volkan Saraçoğlu hayatını kaybetti

60 yaşındaki sanatçı Volkan Saraçoğlu’nun ölüm haberini, dizi oyuncu Merih Fırat Twitter hesabından duyurdu.

Fırat, kötü haberi “Geçen gün paylaştım ama kimse umursamadı 1 saat önce maalesef usta oyuncu Volkan Saraçoğlu’nu kaybettik” notuyla duyurdu.

Haberin Devamı



Bakırköy Özel Huzurevi'nde kalan sanatçı, geçtiğimiz günlerde yoğunbakıma kaldırılmıştı.

1964 yılından bu yana tiyatro dünyasında yer sanatçı, ‘Bir Demet Tiyatro’da canlandırdığı Numan karakteriyle de gönülleri fethetmişti. Saraçoğlu birçok TV dizisinde de rol aldı.

Saraçoğlu’ başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın paylaştığı Bir Demet Tiyatro'da Feriştah Yenge'nin eşi Numan karakterindeydi...

Volkan Saraçoğlu kimdir?

Erzincan'da doğdu. Liseyi Erzincan'da bitirdi.1971 yılında İstanbul Maçka Teknik Makina bölümünden mezun oldu ve aynı yıl İstanbul'da Üç Maymun Kabere tiyatrosunda profosyenel oldu.

1990 yılında hazine ve dış ticaret mürlüğünden emekli oldu. 2007 yılında Sinan Bengier ve Ayberk Atilla ile kendi tiyatrosunu kurdu kendi yazdığı "insanın içi iğneli fıçı" adlı oyunu bir yıl oynadılar.

Haberin Devamı

"KAHKAHALARIN KALDI YADİGAR"

Tiyatro sanatçısı Sinan Bengier, Facebook sayfasından yazdığı notla yakın arkadaşı Volkan Saraçoğlu’nun veda etti. Bengier, “Kardeş mekanın cennet olsun, kahkahaların kaldı yadigar” notuyla usta oyuncunun fotoğraflarını paylaştı.

Bengier, Volkan Saraçoğlu ve Ayberk Atilla ile çekilen bir fotoğrafı da "Kaldık iki kişi" notuyla paylaştı


Bengier, geçtiğimiz yıl dede olan Volkan Saraçoğlu'nun heyecanını şu sözlerle ifade etti, ‘Çıldırmıştın sevinçten dede oldum diye, gözlerinden belli zaten…’