Ekonomi Volkswagen Binek Araç’tan yılın son avantajları

Volkswagen Binek Araç’tan yılın son avantajları

Paylaş
Volkswagen Binek Araç’tan yılın son avantajları

Volkswagen Binek Araç’tan yılın son avantajları

Volkswagen Binek Araç, avantajlı fiyat uygulamalarına bir yenisiyle devam ediyor; mevcut fiyat avantajlarını yıl sonuna kadar uzatan Volkswagen Binek Araç ayrıca, Polo, Passat, Passat Variant ve Jetta modellerinde ek olarak yüzde 4’e varan indirim imkanı sunuyor.



Volkswagen Binek Araç, Euro ile satışını gerçekleştirdiği Tiguan, Yeni CC, Scirocco, Beetle ve Touareg modellerinde sabit kur avantajını yılsonuna kadar uzattı. Uygulama süresince Yeni Volkswagen CC 1.4 lt., Beetle ve Touareg modellerinde kur 1 Euro, 2,09 TL’ye sabitlenirken, Tiguan 1.4 lt model araçlarda, Yeni Volkswagen CC 2.0 lt model araçlarda ve tüm Scirocco modellerinde 1 Euro, 1,99 TL’ye sabitlendi.

Haberin Devamı

Polo, Jetta, Passat ve Passat Variant’ta avantajlı fiyatlar

Polo 1.2 TDI 75 PS Trendline modelinde de mevcut kampanyalara ek olarak yüzde 4 oranında indirim uygulayan Volkswagen Binek Araç ayrıca, diğer Polo versiyonlarında, Passat ve Passat Variant modellerinin anahtar teslim fiyatlarında da ek olarak yüzde 2’ye varan avantaj sunuyor. Avantaj, Jetta 1.2 TSI Tiptronik DSG ve 1.4 TSI Tiptronik DSG modellerinin anahtar teslim fiyatların da ise yüzde 4 oranlarına ulaşıyor.