Ekonomi Volvo Servis 2.0 : Volvo Car Türkiye'den servis hizmetinde yeni bir boyut

Volvo Servis 2.0 : Volvo Car Türkiye'den servis hizmetinde yeni bir boyut

Paylaş
Volvo Servis 2.0 : Volvo Car Türkiye'den servis hizmetinde yeni bir boyut

Volvo Servis 2.0 : Volvo Car Türkiye'den servis hizmetinde yeni bir boyut

Volvo Car Türkiye, müşterilerinin hayatlarını karmaşadan uzaklaştırmak ve otomobilleriyle her zaman en iyi şekilde zaman geçirmelerini sağlamak hedefiyle Servis 2.0 hizmetini sundu.



Volvo Servis 2.0 konseptinin yaratılış amacı, beklentilerin ötesinde bir servis deneyimi sunmak. Yeni Volvo Servis 2.0 sistemi dâhilinde; periyodik bakım işlemlerinde Volvo otomobillerini her yönden en iyi seviyeye getirecek ücretsiz yazılım güncellemeleri, kullanıcıları yarı yolda bırakmayacak alternatif ulaşım hizmeti ve ücretsiz check-up gibi hizmetler sunuluyor.

Haberin Devamı

Servis hizmetini daha teknik bir boyuta taşımayı hedefleyen Volvo Servis 2.0 konseptinde altı temel madde üstüne yoğunlaşılıyor:

Ücretsiz yazılım güncelleme

Her serviste ücretsiz check-up

Ulaşım hizmetleri

Araç yıkama

Kişisel müşteri kontağı

Bakım sonrası 1 yıl ücretsiz Volvo OtoLine hizmeti

Yazılım güncelleme

Modern otomobillerde onlarca kontrol modülü bulunuyor ve bunların hepsinin birer yazılımla çalıştığı düşünüldüğünde, ücretsiz yazılım güncellemelerinin önemi daha da iyi ortaya çıkıyor. Volvo mühendisleri tarafından sürekli geliştirilen yazılımlar, Volvo Servis 2.0 konsepti ile Volvo Yetkili Servisleri'nde her periyodik bakım işleminde güncelleniyor. Örneğin, sürücü bilgi sistemindeki güncellemeler ile göstergeler daha güvenli ve doğru bilgi sağlayacak şekilde ayarlanıyor. Bu güncellemelerle 2012 model yılına ait bir otomobilin bir takım özelliklerini, 2010 model otomobilde kullanmak mümkün. Güncellemeler arasında sürücünün ilk anda fark edemeyeceği ancak ihtiyaç duyduğu anda devreye girecek pasif güvenlik sistemlerindeki birçok iyileştirme de yer alıyor.

Haberin Devamı

Klima sistemi: Dışarıdaki koşullar nasıl olursa olsun, sıcaklık ve hava akışının ideal bir şekilde ayarlanması.

Motorun en iyi duruma getirilmesi: Yakıt-hava karışımının daha iyi ayarlanmasıyla, yanma verimliliğinin artırılması ve yakıt tasarrufu sağlanması.

Sürücü bilgi sistemi: Göstergelerin daha güvenli ve doğru bilgi

sağlayacak şekilde ayarlanması.

Otomobilin merkezi kontrol birimi ve pasif güvenlik sisteminin

güncellemesi.

Ücretsiz check-up

Yetkili servislerde periyodik bakım işlemi gerçekleştiren her Volvo, bilgisayarlı teşhis sistemine bağlanarak bütün güvenlik sistemlerinin doğru bir şekilde işlevini yerine getirip getirmediği kontrol ediliyor. Check-up işlemlerinin bir parçası olarak, klima sistemi ve akünün durumu da kontrol listesinde yer alıyor. Güncel teknolojik cihazların birçoğu (örneğin, iPod, cep telefonu, yön bulma sistemi vb.) aküden güç alıyor ve akünün durumunun sürekli kontrol edilmesi günümüzde daha büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

Alternatif ulaşım çözümleri

Volvo kullanıcıları, otomobilleri servisteyken dahi araçsız kalmak gibi bir endişe taşımıyor. Volvo Servis 2.0 konseptinde, servis yetkilileri aracılığıyla yapılan araç rezervasyonuyla alternatif ulaşım çözümleri de sunuluyor.

Her zaman temiz

Yeni yıkanmış bir otomobil her zaman güzeldir ve bu nedenle Volvo yetkili servislerine bakım için gelen her Volvo, müşterisine tertemiz teslim ediliyor. Volvo Servis 2.0 ile otomobillerin sadece mekanik kontrolü yapılmıyor, dış temizliği ve bakımı da gerçekleştiriliyor.

Kişiye özel servis yetkilisi

Volvo kullanıcıları, Servis 2.0 konsepti ile Volvo tarafından özel olarak eğitilen kişisel servis yetkilisine sahip olma ayrıcalığına da sahip. Kişisel servis iletişim yetkilisi, servis ya da diğer işler; örneğin lastik değişimi ya da araç bakımı için randevu ayarlamak üzere her zaman Volvo sahipleriyle iletişim halinde bulunuyor.

Volvo OtoLine yol yardım hizmeti

Volvo sahipleri, otomobillerine periyodik bakım yaptırdıkları zaman, ücretsiz olarak bir yıl uzatılan Volvo OtoLine yol yardım hizmetine de sahip oluyorlar.

Haberin Devamı

Volvo OtoLine, bir arıza durumunda Türkiye’nin her yerinde Volvo sahiplerine 24 saat boyunca yardım için sunulan hizmetin adı. Ve bu yardıma lastik değişimine yardım etmekten, araç onarılırken otel masraflarının karşılanmasına kadar her şey dâhil.

Eğitimli teknisyenler

Volvo yetkili servislerinde; kapsamlı eğitim almış uzman Volvo teknisyenleri tarafından, Volvo yöntemleri ve Volvo orijinal parçaları kullanılarak en iyi şekilde bakımları gerçekleştiriliyor. Yetkili servislerin, Volvo otomobilleri bilgisayarlı teşhis sistemlerine bağlayarak bütün güvenlik sistemlerinin doğru bir şekilde işlevini yerine getirip getirmediğini kontrol edebilme ayrıcalığı da bulunuyor.