Ekonomi Watergarden İstanbul’dan yeni yıl tasarım festivali

Watergarden İstanbul’dan yeni yıl tasarım festivali

Paylaş
Watergarden İstanbul’dan yeni yıl tasarım festivali

Ziylan Gayrimenkul’un yatırımı Watergarden İstanbul, “Hayata Yepyeni Bir Tat” sloganıyla yaşamımıza lezzet, eğlence ve keyif katmaya devam ediyor

Birbirinden farklı etkinlikleriyle dikkat çeken Watergarden İstanbul, şimdi de yeni yıl tasarım festivali düzenliyor.

İlk olarak 10 ve 11 Aralık tarihlerinde hafta sonunda düzenlemeye başlayacak olan festival, 17-18 Aralık hafta sonunda da tekrarlanacak. Özel tasarımcılar tarafından hazırlanan birbirinden farklı ve renkli ürünlerin sergileneceği yeni yıl tasarım festivali, 24 Aralık’tan 31 Aralık’a kadar da her gün Watergarden İstanbul’da misafirlerin beğenisine sunulacak.

En Büyük Show Havuzu

Watergarden İstanbul’un kalbi konumundaki, 5 bin metrekare alan üzerine kurulu show havuzu, dünyada ve Türkiye’de ilkleri içinde barındıran bir yaşam merkezinin içinde yer alan “en büyük ve en gelişmiş” show havuzu niteliğini taşıyor. Watergarden İstanbul’da show havuzuyla; su, müzik, ateş, lazer, ışık ve eşsiz koreografi eşliğinde etkileyici şovlar ziyaretçilerle buluşuyor. Watergardenshow havuzu yapımını Almanya’dan OASE firması üstlendi. Show havuzunun kreatif çalışmalarıyla ilgili de Almanya, Singapur ve İngiltere’den önemli firmalar çalışmalarını sürdürüyor.

15 bin metrekarelik Şehir Parkı

Watergarden İstanbul’da ayrıca içinde macera parkı, skate park, atlı karınca, dönme dolap, trambolin, tren bulunan, çok çeşitli bitkinin ve ağaçların yer aldığı, 15 bin metrekarelik Şehir Parkı mevcut. Yemyeşil bir alan olarak konumlanan ve açık alanların yarısını kaplayacak olan park; bitki çeşitliliğiyle bölgenin oksijen deposu da olmaya aday.



Yeme-İçme ve Eğlence

Merkezi Yeme-içme ve eğlence merkezi olarak konumlanan Watergarden İstanbul’da; Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler, Türkiye’nin her köşesinden yöreye özgü geleneksel tatların İstanbul’daki adresleri yer alacak. Her biri muhteşem Showhavuzunun etrafında konumlandırılmış restoranlar, bistrolar, cafeler ve foodcourt’ta; suyun ferahlığı ve şovların görkemiyle her yemek eşsiz bir ziyafete dönüşüyor.

Nostalji Sokağı

Şehir hayatının vazgeçilmezi sokak lezzetlerini içinde barındıran Nostalji Sokağı’nda, bugün hala büyük bir keyifle tüketilen her bölgeden yiyecek ve içeceklerin yer aldığı markalar yer alıyor. Tadı hep damağımızda kalan yöresel tatlar, saklı mutfakları ile Türk yemek kültürünü Nostalji Sokağı’nda yaşatıyor.



Taze Pazar

Dünyada sağlıklı yaşam trendinin hızla artması, doğal ürünlere gösterilen talebin çoğalmasından yola çıkılarak planlanan Taze Pazar’da, haftanın yedi günü açık kalıyor. Taptaze, yöresel lezzetlerin yer aldığı Taze Pazar; domatesin tadını, salatalığın gerçek kokusunu unutanlar için yepyeni bir adres oluyor.

Eğlencenin Yeni Adresi

Ataşehir’de konumlanacak Watergarden İstanbul’da; ayrıca 10 salonlu sinema kompleksi, yerli ve yabancı sanatçıların, grupların, orkestraların sahne alacağı ve açık hava sineması olarak da kullanılabilecek 4 bin kişilik etkinlik alanı, tiyatro salonu, çocuklar ve yetişkinlere hizmet verecek spor merkezi, çocuk oyun alanı yer alıyor.

Ataşehir İstanbul’un en modern ve yüksek nüfuslu semti Ataşehir’de, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’nin yanında yer alan Watergarden İstanbul, milyonlarca İstanbulluya, yerli ve yabancı turistlere eşsiz bir deneyim sunuyor.

Haberin Devamı