Spor Wesley yine sert konuştu

Wesley yine sert konuştu

Paylaş
Wesley yine sert konuştu

Daha önce Türk futbolcularını hızlı düşünmedikleri için eleştiren Sneijder, bu kez de Dünya Kupası'ndan sonra transfer olan milli takımdaki arkadaşlarını, eskisi gibi duygularla oynamamakla suçladı

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, Dünya Kupası döneminde Türkiye'deki oyuncuları eleştirerek, "Bir topa 3 kez dokunmadan pas veremiyorlar" demişti. Sneijder'in iğneli sözlerinden bu kez vatandaşları nasibini aldı. Milli takım kampı için ülkesine giden tecrübeli futbolcu, grubun ilk sınavında Çek Cumhuriyeti'ne yenildikleri maçı hatırlatarak, "Dünya Kupası'ndan sonra transfer yapan bazı arkadaşlarımız, eski duygularıyla oynamıyorlar gibi. Bunu düzeltmemiz lazım, sahada çok daha iyi olmamız lazım" ifadesini kullandı.

'Rekabet keyif verir'

Yıllarca beraber ülkesinin formasını giydiği Dirk Kuyt'ın milli takımı bırakma kararına üzüldüğünü kaydeden Sneijder, "Ona, ülkemize ettiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok büyük bir futbolcu ve iyi bir dost. Artık onunla rakibiz ve rekabet ediyoruz. Ben bundan da keyif alıyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı