Magazin Westworld 2. Sezon 1. bölüm yayılandı! Yeni sezon heyecan yarattı

Westworld 2. Sezon 1. bölüm yayılandı! Yeni sezon heyecan yarattı

Paylaş
Westworld 2. Sezon 1. bölüm yayılandı! Yeni sezon heyecan yarattı

Western ve bilimkurgu karışımı olan Westworld dizisinin 2. sezon 1. bölümü yayınlandı. Yeni bölümünün yayınlanmasıyla birlikte dizinin fanları internete akın etti.

İlk sezonuyla ortalığı kasıp kavuran ve 11.7 milyon izleyiciye ulaşan Westworld dizisinin 2. sezon 1. bölümü yayınlandı. Yeni bölümün yayınlanmasıyla birlikte dizinin müdavimleri heyecana kapıldı ve ikinci sezon 1. bölümü izlemek için internete akın etti.

WESTWORLD KONUSU

Westworld, 2 Ekim tarihinde HBO’da yayınlanmaya başlayan dizidir. Bünyesinde bilim kurgu, gerilim, aksiyon ve dram unsurlarını barındıran yapımın proje tasarımcısı Jonathan Nolan ile birlikte Lisa Joy’dur. Yapımda önemli isimlerde J.J. Abrams’da idari yapımcı olarak yer almaktadır. Dizinin 3 bölümü geride kalırken aldığı puanlar dikkat çekmektedir. Westworld dizisinin güncel IMDB puanı 9,2/10 dir.


Westworld dizisi, özellikle yapay zekânın doğmasıyla birlikte günahın nasıl olacağı konusundaki merak sonucunda ortaya çıkmıştır. Yani, yapımda teknolojik gelişmelerin nereye varabileceği ve bu gelişimin olumsuz etkilerinin nasıl olacağı üzerinde durulmuştur. Dizi, Westworld ismindeki eğlence parkını merkezine alıyor. Gelecek yıllarda geçen Westworld’da, özellikle paralı müşterilerin sıklıkla tercih ettiği Westworld Park’ta olayların çığırından çıkması ile ortaya çıkan macera aktarılıyor. Önemli ziyaretçilerin katılabildikleri oyunlarla dolu bu parkta Vahşi Batı teması sunan kısımda bir sorun yaşanıyor. Bu sorunla birlikte peşlerinde keskin nişancı olan zengin insanlar eğlenmeyi unutarak sadece hayatta kalmaya çalışıyorlar. Yapay zekânın kontrolden çıkacağı zaman neler yaşanabileceği oldukça etkileyici bir şekilde işleniyor.

OYUNCULARI

Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Sidse Babett Knudsen, Rodrigo Santoro ve Shannon Woodward








Haberin Devamı