Türkiye (Son Dakika) WhatsApp ve Instagram ile ilgili ilk açıklama geldi

WhatsApp ve Instagram ile ilgili ilk açıklama geldi

Paylaş
WhatsApp ve Instagram ile ilgili ilk açıklama geldi

'Whatsapp Facebook ve Instagram çöktü mü?' soruları sosyal medya devleri Whatsapp, Facebook ve Instagram'da bağlantı sorunu ile gündeme geldi. Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp ve fotoğraf paylaşma uygulaması Instagram'a erişim sorunu yaşanıyor. Watsapp ve Instagram'a erişim sorunun yaşanması üzerine Watsapp çöktü mü? Instagram çöktü mü aramaları yapılıyor.

WhatsApp ve Instagram’da bağlantı sorunu yaşanıyor.

Haberin Devamı

İki uygulamaya da kullanıcılar giriş yapamıyor.

BAKANLIKTAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "USOM raporuna göre WhatsApp ve İnstagram trafiklerinde yaşanan kesintiler global çapta ve yurtdışı kaynaklıdır. Yerli uygulamalarımız olan Yaay ve BİP uygulamalarımızda herhangi bir hizmet kesintisi bulunmamaktadır. Yerli ve milli servisleri destekliyoruz" ifadelerini kullandı

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Web Whatsapp üzerinden devam eden sorunla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Yapılan aramalara bakıldığında mobil olarak bu uygulamaya girişin yavaş olduğu da anlaşılıyor.

FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ?

Sosyal medya devlerinden olan Facebook'ta da bu akşam saatlerinde erişim sorunu yaşandı. Facebook'ta mesajlara erişim sorunu yaşanması kullanıcıların gündeminde yer aldı.

Haberin Devamı

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Bir diğer uygulama olan Instagram'da da benzer sorun yaşandı. Instagram'da "Üzgünüz bir sorun oluştu. Sonra deneyin" uyarısı yer aldı.