Magazin Wilma Elles ifade verdi!

Wilma Elles ifade verdi!

Paylaş
Wilma Elles ifade verdi!

Ünlü oyuncu Wilma Elles, eşi Kerem Göğüş ve avukatı Talha Aslan, yapımcıya şantajla senet imzalattırdıkları iddiasıyla ifade verdi

Wilma Elles, eşi Kerem Göğüş ve avukatı Talha Aslan, Elles’in başrol oynadığı 'Zilin Sesi' filminden alacağı ücretin 52 bin lirasını tahsil edemedikleri için yapımcıya şantaj ve tehditle zorla senet imzalattırdıkları iddiasıyla ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade vermeye çağrıldı.


MURAT ÖZTEKE: BANA ZORLA SENET İMZALATTILAR


'Zilin Sesi' filminin yapımcısı Murat Özteke, "Wilma Elles, filmin galası öncesi eşi Kerem Göğüş ve avukatı Talha Aslan'la yanıma gelip 50 bin lira alacağının olduğunu söyledi. 'Eğer senet imzalamazsam galada rezalet çıkaracağım' dedi. Bana zorla 50 bin liralık senet imzalattılar” diyerek, Elles, eşi ve avukatından şikayetçi olmuştu.

Murat Özteke’nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na ifadeye çağrılan Elles, Göğüş ve Aslan, ‘şüpheli’ sıfatıyla verdikleri ifadede, yapımcı Özteke’nin iddialarının gerçeği yansıtmadığını öne sürdüler.

Oyuncu, galanın yapıldığı AVM’ye 7 aylık hamile haliyle gittiğini ve yapımcının reklam için kendisini şikayet ettiğini ifade etti.

İfadesinde, "Film ücretinin bir kısmını peşin olarak almıştım. Film sebebiyle 52 bin 480 TL daha alacağım vardı. Sözleşmeye göre bu para bana en geç 21 Şubat 2015 tarihinde ödenecekti, fakat ödenmedi. Özteke, parası kalmadığı için bana senet vermeyi teklif etti, kabul ettim" dedi.

Avukatı Aslan’ın Özteke ile görüşerek senedi aldığını kaydeden Elles, “Galada son derece samimi karşılandım. Çok samimi ortamda gerçekleşen galada yan yana fotoğraflarımız da var. Kendisinden zorla senet alsak, böyle bir ortam olmazdı. Galadaki tüm fotoğraflar incelense, böyle bir olayın yaşanmadığı anlaşılacaktır" açıklamasını yaptı.

2015 yılının mayıs ayında vizyona giren 'Zilin Sesi' adlı film 5,839 kişi tarafından izlendi.

Haberin Devamı