Magazin Wilma Elles'ten, Türk kızlarına övgü

Wilma Elles'ten, Türk kızlarına övgü

Paylaş
Wilma Elles'ten, Türk kızlarına övgü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Türk Filmleri Haftası'na katılan ünlü oyuncu Wilma Elles, Türk kızların öve öve bitiremedi

Bodrum'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Türk Filmleri Haftası'nın konukları ‘Alın Yazısı’ filminin yönetmeni ve oyuncuları oldu.

Haberin Devamı

‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinden 'Caroline' karakteriyle tanınan Wilma Elles de, etkinliğe katılan oyuncular arasında yerini aldı. Gösteri öncesi söyleşiye katılan filmin yönetmeni Ali Vatansever, oyuncu Baran Akbulut, Salih Kanyon ve Wilma Elles sinemaseverlerin sorularını yanıtladı.

Alın Yazısı filminin İmece usulü çekildiğini açıklayan filmin yönetmeni Ali Vatansever 6 yıldır filmi çekmek için uğraş verdiklerini belirterek “İmece usulü dediğimiz yöntem ile filmi çektik. O sıralar Türkiye’de hiç yapılmamış bir yöntemdi.

Hemen bir internet sitesi oluşturduk. İnsanlara dedik ki bize cüzi rakamlarda destek verin. Bizde verdiklerinizin karşılığından imkanlar verelim. Filmin size dvdsini gönderelim, filmin size imzalı posterlerini gönderelim, gelin filmimizde figüran olun, gelin galamıza katılın gibi çeşitli opsiyonlar sunduk. İlk zamanlar çok zorlandık. İnsanlar diyorduki siz bizden karşılıksız para istiyorsunuz.

Haberin Devamı

Sonra bizim paralarımızla çok para kazanacaksınız. İlerleyen süre içerisinde kendimizi ifade edebildik, anlata bildik. Ve daha sonrasından ise finansman anlamdan daha büyük bir yer kazandık baktıkki hiç yalnız değiliz hep arıyorlar film için bu bize büyük bir enerji kattı.

Filime destek her anlamda sağlandı. Telefon açanlar, paramız yok ama şu imkanlarımız var diyenler çok büyük bir destek kitlesine ulaştık. 2007 başlayan macera buralara kadar getird bizi” dedi.

Wilma Elles ise, Türk oyuncularının çok yetenekli olduğunu ifade ederek “Almanya’da çok Türk oyuncu var sunucu ar çok iyi yerlerdeler tanınıyorlar ve oyunculukları mükemmel. Almanya’da Türk oyuncular çok ilgi görüyor” şeklinde konuştu.

Türk kızlarının kendilerine bakım yapmayı sevdiğini de sözlerine ekleyen ünlü Alman oyuncu Elles, şunları söyledi: “Türk kızları kendilerine çok iyi bakıyor. Kuaföre gitmeyi çok seviyorlar. Kendilerine çok dikkat ediyorlar. Türk kızları mükemmel harikalar”Söyleşinin ardından Bodrum Kalesine giden yönetmen ve oyuncular, sinemaseverler ile birlikte ‘Alın Yazısı’ filmini izledi.

Haberin Devamı