Kültür - Sanat Wonder Woman vizyon için geri sayımda
Paylaş
Wonder Woman vizyon için geri sayımda

Tüm zamanların en büyük Süper Kahramanlarından biri olan Wonder Woman 2 Haziran'da sinemalarda

Yönetmen Patty Jenkins’in bu muazzam kahramanı konu alan “Wonder Woman”ı Diana’nın uzun zamandır beklenen başlangıç hikayesini anlatıyor. Diana halkına bizzat tanrıların kralı Zeus tarafından hediye edilmiş gizli Themyscira adasının tek çocuğudur. Amazonların dünyasından olan Diana tüm hayatı boyunca savaşa hazırlanmıştır. Fakat gerçek bir savaşçı olmak için, doğru bildiği şeyleri —ve başka hiçbir şeye benzemeyen silahlarını— dünyanın o güne dek gördüğü en yürek parçalayan savaş alanına taşıma cesaretini göstermesi gerekmektedir.



“Wonder Woman”ın yıldızı Gal Gadot, yönetmeniyle aynı çizgide, şunları söylüyor: “Beni bu karaktere böylesine çeken, onun aynı anda pek çok farklı şeyi içinde barındırması ve bu şeylerin onun içinde çok güzel bir şekilde yaşamasıydı. Bu ikonun hikayesini beyaz perdede ilk kez anlattığımız için, Patty’yle bol miktarda yaratıcı sohbetimiz oldu. Wonder Woman çizgi romanlardaki en büyük savaşçı; buna rağmen kırılgan, hassas, özgüvenli ve şaşırmış olabiliyor… bunların hepsini aynı anda olabiliyor. Ayrıca, zekasını ya da duygularını asla gizlemiyor.”

Başrolünü Gal Gadot’un, yönetmenliğini Patty Jenkins’in aksiyon-macera filmi “Wonder Woman”, 2 Haziran'da sinemalarda...

İşte “Wonder Woman” filminin Türkçe altyazılı fragmanı




Haberin Devamı