Dünya Woody Allen'a evlatlık kızından yine taciz suçlaması!

Woody Allen'a evlatlık kızından yine taciz suçlaması!

Paylaş
Woody Allen'a evlatlık kızından yine taciz suçlaması!

Amerikalı aktör yönetmen Woody Allen ile, uzun süre ilişki yaşadığı aktris Mia Farrow'un birlikte evlat edindiği Dylan Farrow, 7 yaşındayken üvey babası Allen'ın kendisine tacizde bulunduğu iddiasını yineledi. Woody Allen, Farrow'un diğer üvey kızıyla da ilişki yaşamış, hatta Farrow'dan ayrılıp onunla evlenmişti

POSTA.COM.TR

Dylan Farrow, New York Times gazetesine gönderdiği açık mektupta, Allen'ın yaptıklarının zaman içinde kendisini esir aldığını ifade ederek, "onun diğer küçük kızlara yaklaşmasına izin verdiği için kendisini suçlu hissettiğini" belirtti.

Dylan Farrow, mektubunda, 1992 yılında ailenin Connecticut'taki evinde Allen'ın kendisine "cinsel saldırıda" bulunduğunu ileri sürdü ancak ayrıntıya girmedi. Farrow, Allen'ın başka taciz girişimlerinde de bulunduğunu ve kendisini "sıkça hoşlanmadığı şeyleri yapmaya zorladığını" iddia etti.

'BU SÖYLENTİLERİ MIA ÇIKARIYOR' DEMİŞTİ


Şu an 28 yaşında olan ve farklı bir isimle Florida'da yaşamını sürdüren Dylan, tacizin olduğunu öne sürdüğü dönemde de bu iddiaları dile getirmiş; ABD'li savcı ve polislerce görevlendirilen psikologların yaptığı araştırmada Dylan'a tacizde bulunulmadığı yönünde karar verilmişti. Hakkında yasal bir işlem yapılmayan Woody Allen, 1992'deki sansasyonel ayrılıklarının ardından nikahsız eşi Mia Farrow'un bu söylentileri çıkardığını öne sürmüştü.

ALLEN YORUM YAPMADI

Dylan Farrow'un yenilediği iddialarına internet sitesinde yer veren New York Times, Woody Allen'ın konuyla ilgili yorum yapmayı kabul etmediğini bildirdi.

MIA FARROW'UN ÜVEY KIZIYLA EVLENMİŞTİ


Woody Allen ve Mia Farrow arasında 1980'de başlayan bu ilişki, 1992'de Allen, Farrow'un o dönemde 19 yaşında olan üvey kızı Soon-Yi Previn ile birlikte olunca sonlanmıştı. Allen, 1997'de 1970 doğumlu Soon-Yi Previn ile Venedik'te evlenmişti. Halen Allen-Previn çiftinin iki evlatlık çocukları var.

Aktris Mia Farrow ve Woody Allen arasındaki ilişki 1980'lerin başında başlamış ama çift hiçbir zaman evlenmemiş ve aynı çatı altında yaşamamıştı. İkisi birlikte, Dylan Farrow ve Moses adlı çocuklarını evlatlık edinmişlerdi.

Haberin Devamı