Bilim - Teknoloji WP10'un "Insider"ı göründü!
Paylaş
WP10'un "Insider"ı göründü!

Windows Phone'un yeni sürümüne göz atma olanağı tanıyan bir Microsoft uygulaması keşfedildi!

Windows 10 hakkında bilmediğimiz birçok şey, Microsoft'un önümüzdeki hafta yapmayı planladığı etkinlikte ortaya çıkacak. Göreceğimiz yenilikler arasında Windows 10'un Windows Phone sürümü de olabilir. Yeni keşfedilen bir Windows Phone uygulaması ise Windows Phone 10'a şimdiden göz atmanıza izin veriyor.

Phone Insider adındaki uygulama, mağazada listelense de herkese açık olarak sunulmuyor. Microsoft'un kendi web sitesinde yer alan ekran görüntüsüne dayanılarak uygulamanın, "kayıtlı kullanıcıların Microsoft tarafından sunulan güncelleme programlarına katılmalarına olanak tanıdığı" söyleniyor. Aynı sitede kullanıcıların Windows 10 Teknik Önizleme sürümü hakkında geri bildirimde bulunmaya yarayan Windows Insider sitesini ziyaret etmesi de isteniyor.

Phone Insider'ın Microsoft'un Windows Phone için yürütmekte olduğu "developer" programından ne farkı olduğu ise tam olarak bilinmiyor. Bu program da Windows Phone'un beta sürümlerini indirmeye izin vermekteydi. Yeni araç, yeni işletim sistemi güncellemelerine erişim olanağı sunmanın yanında, daha kapsamlı bir hata raporlama ve geri bildirim mekanizması sunuyor olabilir.

Haberin Devamı

Resimlerle: Çin'in süper telefonları!

Kaynak: CHIP Online