Gündem WWF'nin 450 yıl sürecek canlı yayınında hangisinin doğada çözünmesi yayınlanıyor?

WWF'nin 450 yıl sürecek canlı yayınında hangisinin doğada çözünmesi yayınlanıyor?

Paylaş
WWF'nin 450 yıl sürecek canlı yayınında hangisinin doğada çözünmesi yayınlanıyor?

Bir online bilgi yarışmasında takipçilere çevre kirliliğine dikkat çekmek için hazırlanan proje ile ilgili soru yöneltildi. "Dünya Doğayı Koruma Vakfı’nın 30 Mart’ta başlattığı ve 450 yıl sürecek canlı yayınında hangisinin doğada çözünmesi yayınlanacaktır?" şeklinde soruldu. İşte sorunun cevabı…

Dünya Doğayı Koruma Vakfı’nın 30 Mart’ta başlattığı ve 450 yıl sürecek canlı yayınında hangisinin doğada çözünmesi yayınlanacaktır? sorusu internette gündem oldu. İşte merak edilen sorunun cevabı…

Haberin Devamı

CEVAP

Plastik Şişe

CANLI OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DÜNYA DOĞAYI KORUMA VAKFI

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (World Wide Fund for Nature ya da kısaca WWF), doğanın zarar görmesini durdurmayı ve verilen zararları onarmayı amaçlayan uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur. 1961'de World Wildlife Fund (Dünya Doğal Yaşamı Koruma Vakfı) olarak kurulan kuruluş, genişleyen çalışma alanıyla adını şimdiki haline değiştirmiştir. Ancak Kuzey Amerika ülkeleri hala eski halini kullanmaktadır.

WWF, dünya çapında desteklediği 2000 koruma projesi ve 4000'e yakın çalışanıyla dünyanın en büyük çevre kuruluşu konumundadır. Projelerini 100'ü aşkın ülkede, iklim değişikliği, ormanlar, tatlısular, denizler, türler ve sürdürülebilirlik ana başlıkları altında gerçekleştirmektedir.

Haberin Devamı

WWF'nin temel amacı, dünyanın doğal ortamının bozulmasını durdurmak ve insanın doğayla uyumlu bir şekilde yaşadığı bir gelecek oluşturmaktır.