Bilim - Teknoloji Xbox Game Pass abone sayısı artıyor
Paylaş
Xbox Game Pass abone sayısı artıyor

Teknolojinin gelişmesi, internet hızının artması ve oyunların daha çok konsollarda oynanmaya başlaması, oyun dünyasındaki bazı dengeleri de değiştirdi. Değişen dengelerle birlikte sektörün dev isimleri de farklı pazarlama stratejilerine yöneldiler

Microsoft’un oyun severlere büyük kolaylıklar sunan abonelik servisi Xbox Game Pass için kütüphaneye eklenecek olan Aralık oyunları belli oldu. Aralık ayında, Xbox Game Pass üyeleri 7 yeni oyuna daha erişim imkanına kavuşmuş olacak.

Basit bir şekilde örnekleyecek olursak, Sony PlayStation sahipleri için PS Plus isminde bir sistem çıkardı. Aylık abonelik ücreti ile işleyen bu sistem, oyun severlerin her ay bazı oyunları ücretsiz olarak edinebilmesini sağlıyor. Ya da EA tarafından sunulan EA Access hizmeti. Bu hizmet sayesinde aboneler, EA oyunlarını daha resmi çıkışını yapmadan deneme ve oynama şansına erişebiliyorlar.

ÜCRETSİZ ERİŞİM FIRSATI


Bu hizmetlerden birisi de Microsoft tarafından desteklenen Xbox Games Pass. Diğer servisler gibi aylık abonelik sistemi ile çalışan Xbox Game Pass, kütüphanedeki Xbox One ve Xbox 360 oyunlarına ücretsiz erişim fırsatı veriyor. Bu sayede, ayda belli bir miktar ödeyerek onlarca oyuna erişme şansınız da oluyor.
Microsoft, her ay Xbox Game Pass’in içeriğini daha genişletiyor.

Zira önümüzdeki ay Xbox Game Pass’e 7 yeni oyun daha eklenecek. İşte o yapımlar;

Gears of War 4
Darksiders: Warmastered Edition
Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter
This War of Mine: The Little Ones
Casey Powell Lacross 16
Mega Man 10
Mass Effect

Foxconn, Iphone X’in Üretiminde Yasadışı İşçi Çalıştırıyor

Haberin Devamı