Bilim - Teknoloji Xbox Live Gold Nisan 2017 oyunları belli oldu
Paylaş
Xbox Live Gold Nisan 2017 oyunları belli oldu

Microsoft, Xbox sahiplerinin merakla beklediği Xbox Live Gold Nisan 2017 oyunlarını açıkladı. Firma, bir de video yayınladı

Microsoft, her ayın sonlarına doğru yaptığı gibi yeni oyunlarını açıkladı. Firma, Xbox One ve Xbox 360 sahipleri için öyle oyunlar seçti ki; oyuncular büyük bir sevinç yaşadı. Xbox Live Gold Nisan 2017 oyunları Ryse: Son of Rome, WalkingDead: Season 2, Darksiders ve Assassin’s Creed Revelations olarak açıklandı.

BİRBİRİNDEN BAŞARILI OYUNLAR


Sony’nin bu ayki PSN oyunları Tearaway Unfolded ve DiscJam’di. Bu ufak karşılaştırma ile Xbox Live Gold’un bu ay ne kadar başarılı oyunlar verdiğini görebiliyoruz. Sony, henüz Nisan oyunlarını açıklamadığı için bu adil bir karşılaştırma değil diyebilirsiniz ancak Playstation Plus’ın çizgisi maalesef böyle.

OYUNSEVERLERİ SEVİNDİRDİ


Xbox Live Gold Nisan 2017 oyunları Xbox One sahiplerini doyuracak

XBL Gold oyunlarına geri dönecek olursak; Ryse: Son of Rome ve Walking Dead: Season 2, Xbox One için, Darksiders ve Assassin’s Creed Revelations ise Xbox 360 için verildi. Ancak Xbox One geriye uyumluluk kapsamında Xbox One sahipleri dört oyuna da sahip olabiliyor.


WorkForce Pro WF-C869RDTWF : Süper yüksek verimli baskı

Haberin Devamı