Bilim - Teknoloji Xbox'tan Titanfall müjdesi!
Paylaş
Xbox'tan Titanfall müjdesi!

Eğer siz de dört gözle Titanfall'u bekliyorsanız, Microsoft'un bu müjdesine bayılacaksınız!

Eğer sadece Titanfall için Xbox One almayı düşünenlerdenseniz, bir süre daha beklemek işinize gelebilir çünkü Microsoft, sınırlı sayıda Titanfall paketini piyasaya süreceğini açıklamış durumda.

Haberin Devamı

Titanfall Xbox One paketi, 11 Mart tarihinde, normal Xbox One konsolu ile aynı fiyata satışa sunulacak. Paketin içerisinde Titanfall'un dijital bir kopyası ve bir aylık Xbox Live Gold hediyesinin yanı sıra, standart olan kablosuz kontrol kolu, Kinect algılayıcı ve kablolu konuşma kulaklığı da bulunacak.

"Tabii ki bu, Titanfall'un çıkışını kutlamak amacıyla, sınırlı bir süre sunulan muhteşem bir öneri" şeklinde başlayan Microsoft'un basın açıklaması "Bu özel paketlerin çabuk bir şekilde biteceğini tahmin ediyoruz" cümlesi ile devam ediyor.

Microsoft, şu anda rakibi Sony'nin konsol satışları ile mücadele etmeye uğraşıyor. Sony'nin Playstation 4'ü 5.3 milyon adet satmış durumdayken, Microsoft henüz perakende satıcılara 3.9 milyon ünite göndermeyi başardı. Eğer Sony Noel sezonunda gelen talebi karşılayabilmiş olsa idi, bu farkın çok daha fazla olabileceği ise akıllara kazınmış bir gerçek.

Haberin Devamı

Titanfall Xbox One paketi ise, iki konsol arasında kalan pek çok kişinin Xbox One'ı tercih etmesine sebep olabilir. Eğer oyunun normalde 60 dolara satılacağı ve Microsoft'un fiziksel bir disk yerine dijital bir kopya ile kendi masrafını azalttığı düşünülürse, Microsoft'un bu paketten zararlı çıkmayacağına kesin gözle bakılabilir.

Resimlerle: Xbox One'dan ve Xbox tanıtımından resimler!

Kaynak: CHIP Online