Bilim - Teknoloji Xperia ZG Compact ortaya çıktı
Paylaş
Xperia ZG Compact ortaya çıktı

Sony Xperia ZG Compact yine Geekbench’te ortaya çıktı. Japon şirketin gizemli telefonu hakkında son detaylar haberimizde

Sony ürün gamını genişletmek istiyor. Ağustos ayında yine Geekbench’in veri tabanında açığa çıkan Xperia ZG Compact isimli cihaz, daha farklı şekilde ve daha farklı skorlarla tekrar karşımıza çıktı. Ürünle benchmark verisi dışında başka tanışıklığımız da bulunmuyor.

Geekbench’in testine göre yeni cihaz Ağustos ayınınkinden biraz, 2015 yılında çıkan Snapdragon 810’lu Z5 Compact’tan ise epey daha düşük puan almış durumda. Geçtiğimiz aylarda Snapdragon 835 işlemciye sahip çok güçlü bir Compact’ın geldiği düşünülünce ZG Compact biraz yersiz kalıyor.

Buna göre karşımızda 2 farklı ihtimal mevcut. Ya benchmark sonuçları ve isim tamamen sahte, ya da Sony bu cihazı gerçekten eski donanımla besleyerek uygun fiyattan satışa sunacak. Cihazla ilgili test sonuçları dışında verinin olmaması da sonuçların sahte olma ihtimalini kuvvetlendiriyor. Önümüzdeki günlerde gelen sızıntılarla daha net bilgi sahibi olacağız.

iPhone X, Türkiye’de satışa sunuldu!

Haberin Devamı