Spor 'Yabancı hakem getirsinler'

'Yabancı hakem getirsinler'

Paylaş
'Yabancı hakem getirsinler'

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "20 Şubat'ta önemli bir derbi oynayacağız. Yerli hakemler bu işi yapamıyorsa, yabancısını getirsinler" diye konuştu

Karabük maçında net bir golü verilmeyen Beşiktaş, isyan bayrağını açtı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Fanatik gazetesine e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan, “Herkesin TV’den izlediği yıldızları Türkiye’ye getirdik. Türk futbolu için dev bir adım attık. Ancak bu emeklerimiz, bazı ayak oyunlarıyla yüzüstü bırakılmaya çalışılıyor.

Elbette hakem hatası olur, ama Karabük maçında yaşananlar hata değil, skandal! Herkesin gördüğü golü dört hakem de göremiyorsa ortada art niyet var demektir. Bu konuda Federasyon Başkanı ile MHK Başkanı’nı uyarmıştık. Bizi hafife alanları, orada barındırmayız” ifadesini kullandı.

"YABANCI HAKEM CİDDİ BİÇİMDE DÜŞÜNÜLMELİ"

“Sessiz kalıyorsak, Beşiktaşlı duruşundandır” diyen Yıldırım Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü: 20 Şubat’ta Fenerbahçe’yle çok önemli bir derbi oynayacağız.

Eğer ülkeye yabancı hoca, oyuncu, danışman geliyorsa, yabancı hakem de düşünülebilir. Yerli hakemlerin bu işi ne kadar yaptığı ortada. Beceremiyorlarsa, böylesine önemli maçlarda yabancı hakem getirme işi ciddi olarak düşünülmeli.

Bu tip hatalarla şampiyonluk el değiştirirse, bunun hesabını kim, nasıl verecek...

Haberin Devamı