Magazin Yağmur Ünal, Arda Turan'ın Barcelona'daki evinin mutfağında

Yağmur Ünal, Arda Turan'ın Barcelona'daki evinin mutfağında

Paylaş
Yağmur Ünal, Arda Turan'ın Barcelona'daki evinin mutfağında

Magazin gündemi Arda Turan ve Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel Çördük'ün mesajlaşmalarını konuşurken bu defa Yağmur Ünal'ın Arda Turan'la ilişkisinin boyutunu ortaya koyan bir fotoğraf ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da tanıştıkları iddia edilen Yağmur Ünal ile Arda Turan’ın geçen kasımdan beri görüştüğü ortaya çıktı. Yağmur Ünal’ın, Turan’ın Barselona’daki evinin mutfağında çekilen fotoğrafı da sürpriz yakınlaşmanın kanıtı oldu.

Aslıhan Doğan’la ilişkisi ikinci kez noktalanan Arda Turan, kısa süre önce üç günlüğüne İstanbul’a gelmiş, o ziyaret sırasında Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızları Yağmur ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Ancak ikilinin aslında geçen kasımdan beri görüştüğü, birbirlerinden uzak kaldıkları dönemde de Skype üzerinden konuştukları ididası magazin gündemini hareketlendirdi.

YAĞMUR ÜNAL AİLEYE GİRDİ


Yağmur Ünal, bir süre önce de Barcelona’lı futbolcunun daveti üzerine İspanya’ya gitti. Genç oyuncunun, ünlü futbolcunun sosyal medya fenomeni dayısı Nuri Seviş’le, Turan’ın Barcelona’daki evinin mutfağında çekilen fotoğrafı, yeni ilişkiyi gözler önüne serdi. Bu görüntüler, Yağmur Ünal’ın aileye de girdiği ve ilişkinin ciddi olduğu şeklinde yorumlandı.




ASLIHAN’IN KOMŞUSU


Arda Turan-Yağmur Ünal ilişkisinin sürpriz detaylarından biri de, Yağmur Ünal’ın ünlü futbolcunun kısa süre önce yollarını ayırdığı Aslıhan Doğan’la komşu olması. Yağmur Ünal ve annesi Türkan Şoray, geçtiğimiz aylarda Etiler’den Aslıhan Doğan’ın evinin bulunduğu Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınmıştı. (Kelebek)


Cansel Çördük'ten Arda Turan açıklaması


Arda Turan'dan Cansel Çördük açıklaması!


Cansel Çördük ile Arda Turan'ın yazışmaları ortaya çıktı


Yağmur Ünal sevgilisini Arda Turan için terk etmiş


Arda Turan ve Yağmur Ünal arasında sürpriz yakınlaşma


Cansel Çördük ve Arda Turan arasındaki mesajlar sosyal medyayı salladı

Haberin Devamı