Kayseri Yahyalı'da 50 milyon TL'lik yatırımlar törenle hizmete açıldı

Yahyalı'da 50 milyon TL'lik yatırımlar törenle hizmete açıldı

Paylaş
Yahyalı'da 50 milyon TL'lik yatırımlar törenle hizmete açıldı

Yahyalı'da 50 milyon TL'lik yatırımlar törenle hizmete açıldı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ'de Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve Yahyalı Belediyesinin ilçeye kazandırdığı ve toplam bedelin 50 milyon TL olduğu yatırımlar düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç "Kayseri Büyükşehir Belediyesi 16 ilçeyle el ele vermek suretiyle, adeta dayanışarak, birini ötekine tercih etmeden, ötekileştirmeden ihtiyacı neyse onu yapmaya çalışıyoruz. 16 kardeşimi bağrıma basıyorum, 16 kardeşimizle el ele yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ise, Kayseri olarak her zaman üreten, birçok alanda gelişmek için çaba ve gayret gösteren anlayışa sahip olduklarını belirterek, “İmkânlar ölçüsünde inşallah Kayseri’mizde yaşayan bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bu imkânları bizlere sunan Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediyemize, ilçe belediyelerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk 'de, ilçeye kazandırılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Konuşmaların ardından, protokol tarafından dualar eşliğinde ilçeye kazandırılan 50 milyon TL’yi aşkın yatırımların toplu açılışı yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı