Yenimahalle Yakacık mesire alanı yenileniyor

Yakacık mesire alanı yenileniyor

Paylaş
Yakacık mesire alanı yenileniyor

Yakacık mesire alanı yenileniyor

ANKARA, (DHA)- BAŞKENT'te yaşayan vatandaşların temiz hava almasına ve aileleri ile birlikte keyifli bir hafta sonu geçirmesine imkân sağlayan Yenimahalle Belediyesi Yakacık Mesire Alanı yenileniyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı 4 ayrı ekip tarafından sürdürülecek yenileme çalışmaları, Ekim ayı sonunda başlayacak ve Nisan ayına kadar sürecek. Mesire alanında planlanan yenileme çalışmaları süresince çim alanlar yeniden yapılacak. Kamelya ve piknik masalarının ahşapları yenileneceği çalışmada, piknikçilerin yoğun rağbet gösterdiği barbekülerin de onarımı yapılacak. Çocuk oyun alanları ve oyuncaklar tümüyle yenilenecek.
'VATANDAŞ ODAKLI HİZMET ÜRETİYORUZ'
Yenimahalle'de vatandaşın huzuru ve mutluluğu için çalışmaların aralıksız devam ettiğinin altını çizen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ankara'nın yeşil cenneti Yakacık Mesire Alanı tüm yıl vatandaşa hizmet veriyor. Başkentlilerden yoğun ilgi gören bu merkezimizi çocukların ve ailelerin rahat bir gün geçirebilmesi için tadilata alıyoruz, vatandaş odaklı çalışıyoruz. İnsanlar Yakacık’ta bir araya geliyor, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde keyifle vakit geçiriyor. Amacımız tüm ilçe sakinlerinin yaşamaktan keyif aldığı bir Yenimahalle yaratmak. Bu düşünceyi esas alarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı