Yenimahalle Yakacık'ta bayram keyfi

Yakacık'ta bayram keyfi

Paylaş
Yakacık'ta bayram keyfi

Yakacık'ta bayram keyfi

ANKARA, (DHA)- ANKARA'da Kurban Bayramı'nda mangal yakmak isteyen piknikçiler, Yenimahalle Belediyesi Yakacık Mesire Alanı'na akın etti.

Bayram tatilini fırsat bilen binlerce Başkentli, tatil süresi boyunca temiz havanın keyfini çıkarmak ve aileleri ile birlikte huzurlu bir bayram geçirmek için Yakacık Mesire Alanına geldi. 146 bin metrekare alana sahip 5 bin 500 kişi kapasiteli mesire alanında, çocuklarda unutulmadı. 4 adet çocuk oyun alanı, 3 plaj voleybolu sahası, 2 çim futbol sahası ve basketbol sahasını içerisinde barındıran alanda binlerce vatandaş keyif dolu bir bayram geçirdi. Ayrıca Yakacık Mesire alanında bin 500 ağaç, 4 bin fidan ve 5 binin üzerinde çalı bitkisi bulunuyor. 470 adet kamelyalı ve kamelyasız oturma yeri mesire alanının içerisinde yer alıyor.

‘BAŞKENTLİLER HUZURLU VE GÜVENLİ BİR BAYRAM GEÇİRİYOR’

Yakacık mesire alanının bütün olanaklarıyla başkent sakinlerine tüm yıl hizmet ettiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yakacık yalnız bayramlar da değil, tüm yıl Ankaralıların tercih ettiği, aileleri ile birlikte keyifle vakit geçirdiği bir merkez konumundadır. Piknik yapmak ve mangal yakmak isteyen kent sakinleri, Ankara’nın yeşil cenneti olan Yakacık mesire alanına geliyor. Başkentliler güven ve huzur dolu bir ortamda bir araya geliyor, vatandaş mutlu bir bayram geçiriyor. Yenimahalle Belediyesi olarak vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği mesire alanını Ankara’ya kazandırdığımız için kıvanç duyuyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı