Türkiye (Son Dakika) Yakılarak öldürülen öğretim görevlisi Aylin Sözer ile ilgili kahreden detay: Bu akşam online eğitim verecekti

Yakılarak öldürülen öğretim görevlisi Aylin Sözer ile ilgili kahreden detay: Bu akşam online eğitim verecekti

Paylaş
Yakılarak öldürülen öğretim görevlisi Aylin Sözer ile ilgili kahreden detay: Bu akşam online eğitim verecekti

Maltepe'de eski sevgilisi Kemal Delbe tarafından 2 gün esir alındıktan sonra yakılarak öldürülen Aylin Sözer'in ölümüyle ilgili kahreden detay ortaya çıktı. Talihsiz kadının bu akşam online bir eğitim vereceği öğrenildi.

Olay Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde saat 12. 30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre Kemal Delbe isimli şahıs, öğretim üyesi olan Aylin Sözer isimli eski kız arkadaşını kadının evinde 2 gün boyunca esir aldı. Bugün yaşanan olayda Kemal Delbe, Aylin Sözer'i evinde yakarak öldürdü. Evde yangın çıkarken olay yerine polis ambulans ekipleri sevk edildi. Saldırgan şahıs polis tarafından gözaltına alındı. O sırada mahalleli, şahsa saldırınca arbede yaşandı.

Haberin Devamı

Akşam eğitim verecekti

Bir üniversitede görevli olan Sözer'in ölümünün ardından üzücü bir detay ortaya çıktı. Akademisyen kadının Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, bu akşam 20.00'de "Çocuk Resimlerinin Analizi" konulu bir eğitimin duyurusu yer aldı.

Yanıcı bir maddeyle evi yakmaya çalışmış

CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ, vahşi cinayetin detaylarını aktardı;

Maalesef vahşice işlenmiş bir kadın cinayeti daha. Doktor Aylin Sözer boğazı kesilerek vahşice öldürüldü ve bir erkek tarafından. Zanlı 32 yaşında Kemal denilen bir isim. İnşaatlarda işçilik yapan bir kişi. Aylin Sözer'i de tanıdığını iddia eden bir adam. Sabah saat 08.00 sıralarında Aylin Sözer'in evine geliyor. Oradan poliste zanlının ilk ifadesine göre zanlı öyle söylüyor. 08.00 sıralarında evine gittiğini orada bir süre Aylin Sözer ile konuştuğunu ve daha sonra aralarında bir tartışma çıktığını ve bu tartışma sırasında boğazını keserek vahşice öldürdüğünü söylüyor.

Haberin Devamı

Aylin Sözer'in yakınları ondan haber alamayınca polisi arıyorlar. Ve polis ekipleri o eve gidiyor. Kapıyı çalıyorlar, zorluyorlar. Polisin geldiğini anlayınca zanlı bu defa da yanıcı bir maddeyle evi yakmaya çalışıyor. Hatta polis kapıya barikat kuruyor. Zanlı kapıyı açan polisi de yakmaya çalışıyor. Orada da bir hamlesi var. Ve zanlı gözaltına alındı. Şu anda zanlı İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından sorgulanıyor.

Niye evi yaktıklarını sorduklarında ise; olaya bir hırsızlık süsü vermek için bu işlemi yaptığını da söylüyor.

Sabah kadar bu sorgu sürecek fiziki deliller aranacak. İşin netliği sabaha kadar devam edecek.