Magazin Yalçın DÜmer kimdir? Kaç yaşında? Evlilikleri...

Yalçın DÜmer kimdir? Kaç yaşında? Evlilikleri...

Paylaş
Yalçın DÜmer kimdir? Kaç yaşında? Evlilikleri...

Oyuncu ve spor yorumcusu Yalçın Dümer bugün "2. Sayfa" programına konuk oldu. Dümer, kendisine iş verilmediğinden dem vurarak evliliklerinden de bahsetti. Bugün magazin dünyasında en çok konuşulan isim olan Yalçın Dümer hakkındaki bilgiler bu vesileyle aratılmaya başlandı.

Birçok sinema filmine imza atan daha sonra spor yorumculuğu yapan Yalçın Dümer bugün Kanal D'de yayınlanan "2. Sayfa" programının konuğuydu. Dümer evliliklerinden bahsederek zamanında hatalarının da olduğunu itiraf etti. Ünlü oyuncu yapımcıların kendisine iş vermediğini belirterek "Ben Yıldız Kenter’in, Müjdat Gezen’in öğrencisiyim. Konservatuvarlıyım, bu piyasanın çoğu oduncu, %80’i oyuncu değil." diye belirtti.

Haberin Devamı

Bu flaş açıklamalar sonrası Yalçın Dümer hakkındaki bilgiler bir kez daha aratılmaya başlandı.

YALÇIN DÜMER KİMDİR?

Oyuncu Ekrem Dümer’in oğlu olan Yalçın Dümer, 1965 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kabataş Erkek Lisesinden mezun oldu. Konservatuar öğrencisiyken babasından izin giderek Şehir Tiyatrolarına girdi.

1986 yılında yönetmenliğini Başar Sabuncu'nun yaptığı "Asılacak Kadın" adlı sinema filminde Müjde Ar ile birlikte oynadığı rolle tanındı.

1994 yılında senaryosunu Emine Şenliklioğlu'nun yazdığı, "Bize Nasıl Kıydınız" adlı sinema filminde Fatma Belgen ile birlikte rol aldı. Sinema, televizyon oyunculuğu ardından, sunuculuk kariyerine adım attı. İlk olarak ''İşte Müzik, İşte Eğlence''adlı programı sundu.

Haberin Devamı

Ebru Cündübeyoğlu ile birlikte önce ''Çalar Saat'', ardından da ''Sabah Şekerleri'' adlı programları sundular. Yalçın Dümer, daha sonra Kanal D'de "Televole" programını sundu.

1998 yılında "Yaşama Hakkı" adlı sinema filminde Filiz Taçbaş, Erol Taş, Fikret Hakan ile başrolleri paylaştı. İlk evliliğini tiyatro sanatçısı Defne Halman ile yapan Yalçın Dümer, 1993 yılında sinema oyuncusu Serpil Çakmaklı ile evlendi. 27 Mayıs 1995 tarihinde boşandı. Bu evlilikten Merve, adında bir kızı var. Ağustos 1998 yılında şarkıcı Esra Balamir ile evlendi. İkili, 1999 yılında boşandı.